Bayern ordnade fem avslut på mål utan större problem. 1.60 var ett överodds, till och med på en så låg lina som 4,5. Nya tag idag och ännu ett fint möte i Champions League. Vänt och vridit på många scenarion här. Visst ska Real ha goda chanser att lösa detta.

2-1 blev slutresultatet på Juventus Stadium. Detta innebär att spanjorerna måste satsa ikväll. Seger är allt som räknas, men tack vare Ronaldos kvitteringsmål räcker faktiskt 1-0 på Bernabéu till avancemang.

Possible lineups (uefa.com)

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo; James Rodríguez, Kroos, Isco; Bale, Benzema, Ronaldo.
Out: Modrić (knee), Khedira (foot)

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Pogba, Pirlo, Marchisio; Vidal; Morata, Tévez.
Out: Asamoah (knee), Cáceres (ankle), Marrone (thigh), Rómulo (groin)

Spelstopp 20:45

Spelstopp 20:45

Det här är ett väldigt intressant möte på flera olika sätt. Juventus är ett väldigt balanserat, disciplinerat och organiserat lag som i dessa sammanhang vilar på ett stabilt försvarsspel. Därtill spetskompetens på mittfältet och i anfallet via Pogba och Tevez. 2-1 ledning till trots, jag misstänker att det kommer att krävas en enorm arbetsinsats för att klara detta.

Någonstans kan man inte bortse från att Real Madrid och Juventus inte riktigt befinner sig på samma nivå. Det räcker med att kolla på startelvorna för att inse detta. Men samtidigt handlar ju fotboll om mer än så. Italienarna i final vore såklart en skräll, men ingen jätteskräll.

Jag tror dagsformen blir avgörande här. Madrid är befogad favorit och under hyfsade omständigheter ska man klara av att slå Juventus. I synnerhet på hemmaplan när man verkligen måste vinna. Ju närmare final vi kommer, desto mer tenderar saker att ske utanför logikens ramar. Men till 1.77 är jag beredd att backa upp ”Los Blancos”.

Real Madrid att avancera – finns till 1.77 hos betsafe. Klicka här!