Otroligt svårtippat stryktips den här veckan med många viktiga och ovissa matcher på kupongen. Här följer veckans stryktipsförslag med 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar för 144 kronor som har 12 rättsgaranti.

Stryktipset vecka 20, 2015, R-4-4-144

Match 1. Burnley – Stoke (1x2)

Inget av lagen har något att spela för. Stoke är så klart det bättre laget men Burnley kanske är mest motiverade att avsluta snyggt på hemmaplan. Vi helgarderar!

Senast lagen möttes på Britania Stadium i Stoke så vann Burnley med 1-2 borta.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sfEe_NTIJfE[/youtube]

stryktipskupongMatch 2. Liverpool – Crystal Palace (1)

Liverpool kommer säkerligen vilja vara rädda om Europa League platsen. Att ta in målskillnaden och 6 poäng på United ser jag inte som rimligt så avskriver dem från CL spel nästa säsong. Palace har haft det jobbigt på slutet och motivationen har inte varit densamma vilket 4 raka segrar pekar på. Vi tror på säker hemmaseger där Steven Gerrard kommer hyllas stort i sin sista match på Anfield. Vi spikar ettan!

Match 3. Queens Park Rangers – Newcastle (1x2)

QPR kan ta med sig Newcastle ner i The Championship och det är mörka moln över skatorna just nu. Laget har rasat totalt och frågan är om man lyckas bli räddade av gong gongen den här säsongen för skulle det vara mer än 2 omgångar kvar så kan jag nästan garantera att man hade åkt ur. Nu kan man göra det fortfarande och 1 poäng krävs nog minst här. Vi väljer att helgardera!

Match 4.Sunderland – Leicester (1x2)

Sunderland har två raka segrar mot bra motstånd (Everton och Southampton) ändå har man inte säkrat kontraktet. Det har inte heller Leicester gjort trots 5 segrar på de 6 senaste där enda torsken kom mot Chelsea. Sunderlands målskillnad är inget vidare så en seger här skulle vara otroligt viktigt i kampen om att hänga kvar. Det är inte heller säkert att kryss räcker för något av lagen så snacka om viktig match! Vi väljer att helgardera.

Match 5. Tottenham – Hull (1x)

Tottenham har en liten chans att komma ifatt Liverpool och så länge som den chansen finns så kommer man ställa upp med bästa laget och gå för fullt. Hull bör helst vinna här eller i alla fall ta poäng om man ska ha chans att hänga kvar. Därför tar vi med krysset på kupongen även om det inte känns speciellt troligt. Vårt tips helgardering!

Match 6. West Ham – Everton (x2)

West Ham har inte haft någon vidare form sista tiden. Hemma brukar man alltid vara svårslagna men det känns lite som att säsongen är över nu och att man har börjat trappa ner. Everton som alltid går bättre på våren än på hösten har gjort det även i år. Man känns hetare för tillfället och jag tror att man kan vinna här. Kryss två känns därför bra på kupongen!

Match 7. Östersund – Jönköping (1x)

Toppmöte i Superettan. Båda lagen har gått starkt och kommer bli att räkna med i toppen i år. Jönköping har radat upp vinster förutom förlusten i senaste bortamatchen mot Varberg. Det är heller aldrig roligt att åka buss upp till Östersund och möta ett taggat hemmalag. Därför tror jag Jönköping kan få det svårt här. Mitt tips blir ett kryss vilket jag tror räcker långt.

Match 8. Brommapojkarna – Ängelholm (12)

Två lag som släppt in väldigt mycket mål hittills. Tror på öppen historia där vem som helst kan vinna och 12 känns mycket bra på kupongen i detta bottenmöte.

Match 9. IK Frej – Varberg B (x)

IK Frej möter här topptippade Varberg och det kommer givetvis bli svårt att vinna. Varberg får ses som klara favoriter men vi chansar och tror att Frej kan parkera bussen framför mål och spikar ett kryss på kupongen.

Match 10. Ljungskile – Degerfors (1x2)

Två gamla allsvenska lag drabbar samman. Båda lagen har öppnat säsongen bra och kommer vara med på övre halvan när det här drar ihop sig i höst. Vi tippar kryss som utgång men väljer att helgardera.

Match 11. Värnamo – Syrianska (1)

Svårttippat men Syrianska har sett mediokra ut i bortaspelet den här säsongen och det känns bra att spika ettan som endast är streckad till 58 % i dagsläget av svenska folket.

Match 12. Eskilsminne – Oskarshamn (1)

Eskilsminne får tipset med formen man visat upp hemma. 2 raka segrar och stabilt spel. Oskarshamn har en rutinerad trupp med flera profiler men man har sett aningen sega ut inledningsvis på säsongen. Ettan känns bra och spelas.

Match 13. Halmia – Landskrona (1)

Det gör lite ont att se hur jobbigt Landskrona har det just nu. Ingen seger på de 5 senaste. Halmia är helt ok och får tipset.

Ja då ses vi på Lördag igen… nånstans!