Omgång 38 är tyvärr här och det innebär slutet för ännu en säsong i ”La Liga”. På sina håll lever dock kampen in i det sista. Har hittat spelvärde i en av dessa matcher till ett trevligt odds.

Almería tar emot Valencia i vad som på förhand ser ut att bli en väldigt intressant drabbning. Det är toppen mot botten, där hemmalaget slåss för överlevnad och gästerna aspirerar på en biljett ut i Europa.

Kan tänka mig att lagen startar så här:

Almería (4-2-3-1): Rubén; Macedo-Marín-Santos-Dubarbier; Partey-Verza; Wellington-Espinosa-Jonathan; Bifouma

Valencia (4-3-3): Alves; Barragán-Mustafi-Otamendi-Gayá; Parejo-Fuego-Pérez; Feghouli-Alcácer-Piatti

Spelstopp 18:30

Spelstopp 18:30

Är väldigt överraskad att Almería på allvar hotas att åka ur. Spelarmaterialet och kapaciteten borde räcka till en mittenplacering. Uppenbarligen har man underpresterat och tappat poäng i avgörande matcher. Tabelläget är ju minst sagt prekärt inför den här matchen.

Valencia gör en bra säsong och har faktiskt chansen på tredjeplatsen som innebär en direktplats till CL. Viktigast är dock att befästa sin nuvarande position, där Sevilla jagar hack i häl. Det kommer inte chansas från bortalagets sida ikväll. Tre poäng lär behövas.

Almeria måste vinna. Valencia måste förmodligen göra detsamma. Den här matchbilden öppnar upp för en rad tänkbara drag och jag ser störst värde på hörnmarknaden. Det här är lag som under normala omständigheter producerar många hörnor, i synnerhet Almeria hemma. Med givet scenario i åtanke känns förutsättningarna mer gynnsamma än vanligt.

Över 10 hörnor spelas till 1,80

Oddset från bet365 som också livestreamar matchen. Klicka här för att komma till sidan