Sent ute men vi bara måste spela på kvällens U21 EM-final i fotboll mellan Sverige – Portugal. Här är Portugal skyhög favorit att vinna över Sverige och framgångssagan för vårt kära U21 lag ser med största sannolikhet ut att ta stopp.

Sverige – Portugal speltips

För inte kan väl Sverige vinna mot Portugal som fullkomligt körde över Tyskland i sin semifinal med 5-0. Nja, sanningen är väl den att inte heller vi vågar hoppas på en svensk seger ikväll även om våra svenska hjärtan skulle slå några dubbelslag om vi gjorde det i ren glädjeyra. Dock tror vi stenhårt på att båda lagen gör mål i matchen till oddset 1.90 spelat hos Betway. Både Sverige och Portugal visade extremt fin målform i sina respektive semifinaler och är de lika effektiva i finalen när de väl får chansen ska det inte vara några problem för något av lagen att göra åtminstone ett mål var. Sedan är det bara att hålla tummarna för att Sverige drar längsta stråt och tar hem EM-guldet. En fotbollssaga kanske för bra för att vara sann? Snart vet vi!

Betway har också tagit fram ett förbättrat odds för den vågade personen med stort hjärta för Sverige. Hela 11.00 gånger pengarna vinner du om du satsar på att Sverige vinner och att John Guidetti gör mål i matchen. Kolla in SVT:s matchguide för Sverige – Portugal där du får lite go fakta inför drabbningen.

Sverige - Portugal U21 EM-Final