Hörnspelet på Nya Parken hittade hem utan större bekymmer senast. Förhoppningsvis kan jag följa upp det med ett överspel på Goodison Park och mötet Everton v Watford.

Ett mediokert anno 2014/15 för det blåa laget från Liverpool. Anledningarna till varför resultaten uteblev är många och det känns meningslöst att göra någon större utläggning på den punkten. Rent truppmässigt har Everton kapacitet nog att utmana om spel i Europa och den här säsongen har man chans att revanschera sig.

Watford tog klivet upp och har en hel del intressanta spelare, i synnerhet offensivt. Odion Ighalo är förmodligen det främsta vapnet i offensiven och nigerianen bör vara intressant för större klubbar.

Premiärer är som vanligt aningen speciella och ofta trevande. Everton ska på hemmaplan vara numret för stort, men mot ett kontringsskickligt Watford kan man mycket väl bli sårade. Samtidigt är Everton åtminstone kapabla nog att, om allt faller väl ut, ordna ett par-tre bollar på egen hand. Visserligen är ett flertal spelare tveksamma, men Naismith och Lukaku ser ut att starta.

Detta är en riktigt intressant match där Watford bara kan gå ut och gilla läget och slå underifrån. Överspelet innehåller en hel del värde.

Över 2.5 mål (asian) finns till 1.975 hos bet365