Vi var riktigt bra med förra veckan och var inte långt ifrån 13 rätt men det ville sig inte riktigt på slutet. Vi fick in Norwich borta mot Sunderland som flera förmodligen missat att ta med på kupongen.

Här följer tipsförslaget..

Stryktipsförslag vecka 34

Match 1. Crystal Palace – Aston Villa (1x)

H: Palace såg bra ut hemma senast mot Arsenal och förlorade lite snöpligt. Kunde mycket väl fått med sig oavgjort. Hemmaplan igen och överkomligt motstånd väntar.

B: Har en del nya härliga spelare. Gillade starkt Jordan Amavi som skapade oreda mot United på sin kant. Villa har några skador där Okore kanske är den som saknas mest i mittförsvaret.

Vi tror på jämn match till favör för hemmalaget.

Vårt tips 1x

Match 2. Leicester – Tottenham (1×2)

H: Går från klarhet till klarhet. Sett bra ut under försäsongsmatcherna och har inlett Premier League med 2 vinster, Sunderland hemma och West Ham borta. Kommer inte vara indragna i bottenstriden som förra året. Lite tuffare motstånd nu man kan mycket väl vinna på nytt. Moral och form på topp!

B: Fått en minst sagt tung start på Premier League säsongen. Man spelade okej mot Manchester United men fick se sig besegrade. Man ledde med 2-0 hemma mot Stoke men tappa till 2-2. Nu ställs man mot en riktigt tuff uppgift. Tottenham har haft tendenser förr om åren att inleda säsongen svagt för att sedan komma smygande.

Magkänslan säger att Leicester kommer vinna det här men vi tar med en helgardering då Spurs har det bättre laget på papperet.

Vårt tips 1×2

Match 3. Norwich – Stoke (1x)

H: Passade bra senast när Sunderland fick föra spelet och man kunde kontra. I den första omgången var man mycket bättre än Palace men förlorade med 1-3. Lite samma situation nu. Klarar man av att föra spelet utan att åka på mål bakåt?

B: Ingen vidare statistik för Stoke men man har mött väldigt svårt motstånd. Kan kanske överraska här.

Vi tror väldigt hårt på kryss i den här matchen men garderar upp med en etta på kupongen.

Vårt tips 1x

Match 4. Sunderland – Swansea (1×2)

H: Har inlett säsongen knackigt och det känns redan nu som att man kommer bli indragna i bottenstriden. Såg väldigt ojämna ut mot Norwich hemma senast och det krävs ett rejält lyft om man ska ta poäng här mot starka Swansea.

B: Har fått en mycket bra start på säsongen där oavgjort borta mot Chelsea i premiären och vinst hemma mot Newcastle med 2-0 gett mersmak. Har ett tryggt grundspel och ser riktigt vassa ut framåt. Kan mycket väl vinna här och får ses som favoriter.

Vi tror på 2:an i den här matchen men chansar lite och skräller med en helgardering.

Vårt tips 1×2!

Match 5. West Ham – Bournemouth (1×2)

H: Vinsten i premiären mot Arsenal borta följdes upp med en förlust hemma mot Leicester och det var nog inte vad man räknat med. Får ses som favoriter här och hemmaplan bör avgöra mot nykomlingen. Carroll och Zarate borta 4 veckor och missar därmed matchen.

B: Laget har inte gjort mål än men jag gillade den optimistiska fotbollen som laget försöket spela borta mot Liverpool där man stod upp bra. Får man till det så kan man kanske skrälla här. Jag tycker 2:an känns väldigt lockande att ha med på kupongen där många kommer gå för att spika hemmalaget.

Vårt tips 1×2

Match 6. Bolton – Nottingham (12)

H: Har stora problem med målskyttet. Spelat två raka bortamatcher och något säger mig att första målet framåt kommer i den här hemmamatchen.

B: Inlett säsongen bra med 4 poäng på två matcher och kan mycket väl vinna här också.

Känns som en oviss match där vi väljer att spela 12

Match 7. Brighton – Blackburn (1)

H: Ser mycket bättre ut i år än förra året. Har fått ordning på defensiven och ser stabila ut. 2 vinster och 1 oavgjord på de 3 inledande matcherna i The Championship. Vi tror att man följer upp med ny 3 poängare här.

B: Haft en jobbig start och det ser inte ut som att man kommer tillhöra toppskiktet den här säsongen heller. Ingen vinst än och kommer få det jobbigt här.

Vårt tips, säker etta!

Match 8. Charlton – Hull (2)

H: Har sett bra ut såhär långt på säsongen och ser svårslagna ut. Tuffare motstånd nu.

B: Har siktet inställt på att ta sig tillbaka till Premier League. Har fått behålla stommen i laget och formen är bra. Den här matchen blir en bra värdemätare om man kommer vara med i den absoluta toppen eller om man kommer slåss om kvalplatser den här säsongen.

Vårt tips, chansspikar 2:an!

Match 9. Fulham – Huddersfield (12)

H: Hade lite otur senast efter ett sent förlustmål bort mot Hull. Behöver rycka upp sig och ska väl ta 3 poäng här. Går så klart för vinst men då behöver man tighta ihop försvaret där man sett aningen röriga ut i inledningen på säsongen.

B: Huddersfield har haft en jobbig start på säsongen. Har potential att överraska men får nog svårt här.

Vi kommer ta med 2:an på kupongen för att chansa lite även om det lutar åt hemmaseger.

Vårt tips, 12

Match 10. Preston – Ipswich (1)

H: Fin form och riktigt stabila bakåt. 0-0 i premiären mot favorittippade Middlesbrough. Därefter 2 raka bortamatcher, totalt 5 poäng och noll insläppta mål. Har en bra chans här mot Ipswich som toppar serien.

B: 3 raka segrar på de 3 inledande matcherna. Dock har man haft favör av hemmaplan i alla 3 matcherna och ska bli spännande att se hur laget fixar bortaspelet nu. Då måste man få hål på Preston och jag tror att man går på en mina här.

Hemmalaget vinner!

Vi spikar ettan!

Match 11. QPR – Rotherham (1)

H: Starkt att vinna borta senast mot svårspelade Wolves. Har en hel del härliga spelare kvar sen Premier League och man kommer bli att räkna med i år. Möter här överkomligt motstånd och tror det är toppen mot botten som möts när vi summerar säsongen i vår sen.

B: Tuff start på säsongen och nyförvärven har inte direkt levererat. Fixade oavgjort hemma mot Preston senast vilket var ok men på Loftus Road kommer man inte ha något att hämta.

Vi tror att det här är veckans säkraste match på stryktipset.

Match 12. Reading – MK Dons (1×2)

H: Haft en lite jobbig start på säsongen men har stor potential i truppen och kan slå vilket lag i ligan som helst om man har en bra dag. Kan bättre än man visat hittills och känns alltid som att man vill ha med ett streck på kupongen.

B: Blir en nykomling att räkna med. Har öppnat säsongen fint och kan mycket väl ställa till problem här.

Känns som en öppen match som kan sluta lite hur som helst.

Vårt tips, 1×2!

Match 13. Häcken – Malmö FF (x)

H: Har haft det lite jobbigt sista tiden i Allsvenskan och formen något vikande. Kommer säkerligen tända till här och hemma är man svårslagna.

B: Tätt matchande i och med kvalet i Champions League. Retur mot Celtic på tisdag och frågan är om man kommer vila några spelare här. Sen ett frågetecken för motivationen då de flesta tankarna så klart är på CL kvalet.

Vi tror på en jämn match som slutar oavgjort.

Vårt tips, 1×2

Kommentarer om veckans stryktipsförslag

– Systemet heter R-4-4-144 och bygger på 4 helgarderingar, 4 halvgarderingar för 144 kronor. Systemet har 12 rätts garanti vilket innebär att det minst är 12 rätt på en utskriven rad om du lyckas pricka in 13 rätt på ramen.

– Veckans säkraste match tror vi QPR är hemma mot Rotherham

– Skrällen tror vi att Bournemouth kan stå för borta mot West Ham

– Jackpot ca 13 miljoner på tipset vilket borde ge stor omsättning.

– För övrigt ser det riktigt svårtippat ut den här veckan och väldigt ont om säkra matcher.

– Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans..

Frågetecken på det? mot miljonerna!