Fredagsmatch i Ligue 1 och Montpellier v PSG innehåller, åtminstone i min bok, en hel del värde på över/under-marknaderna.

Mästarlaget Paris Saint Germain har inlett seriespelet perfekt, åtminstone rent statistiskt. Två segrar och noll insläppta mål. Zlatan är dessutom på god väg tillbaka, även om det känns föga troligt att han startar i kväll. Ett inhopp är i bästa fall aktuellt för dennes del. Låt oss hoppas.

Kontrasten är däremot tydlig jämfört med Montpellier som har torskat sina två inledande matcher och dessutom inte lyckats hitta nätet ännu. Truppmässigt är Montpellier inget bottenlag, men visst måste man höja sig rejält efter denna usla start. Att i detta läge få möta seriens bästa lag gör ju visserligen saker och ting extra jobbigt, men jag känner tilltro till lagets kapacitet på hemmaplan. Motivationen bör ligga på topp här.

PSG tog en tidig 2-0 ledning mot Ajaccio senast, och förvånansvärt nog höll resultatet i sig. Spelmässigt såg det okej ut, men det känns som att det finns än mer att hämta och ytterligare en växel att lägga i. Montpellier har kvalitet framåt, i synnerhet hos spelare som Mounier och Boudebouz och det skulle inte förvåna undertecknad om man lyckas spräcka nollan i afton.

Som sagt. PSG har mer att bjuda på, och dessutom har Cavani inte skrivit in sig i protokollet ännu. Två raka underspel för båda lagen. Ser goda förutsättningar för trendbrott här. Båda lagen gör mål och över 2,5 mål är båda intressanta spel.

Spelen hittar du till 2.25 respektive 2.05 hos bet365