Förra veckan var vi riktigt bra med och träffade vår skräll i Bournemouth borta mot West Ham. I veckans stryktipsförslag så har vi några spikar som borde gå in. Å andra sidan lär det inte ge så mycket pengar på tipset om de sitter.

Här följer tipsförslaget

Stryktipsförslag vecka 35

Match 1. Aston Villa – Sunderland (1x)

H: Tycker Aston Villa ser lite vassare ut i år än förra året då man räddade kontraktet i de sista omgångarna. Här möter man ett mediokert Sunderland och får ses som favoriter.

B: Har inte alls fått till det i inledningen av säsongen och man kommer få mycket svårt att hänga kvar om spelet fortsätter som det gjort. Klarade 1-1 hemma mot Swansea senast (endast 39 % bollinnehav i den matchen). Kan kanske klara ett kryss här.

Aston Villa får ses som favoriter

Vårt tips, 1x

Match 2. Bournemouth – Leicester (1×2)

H: Såg bra ut mot Liverpool för två omgångar sen och vi fick rätt i skrällen borta mot West Ham senast. Kan mycket väl följa upp med ny vinst här. Förväntas ha en helt skadefri trupp tillgänglig vid matchstart.

B: Har gjort det riktigt bra såhär långt och ser väldigt stabila ut. Har kanonform och går för 3 poäng här. Endast M James på skadelistan som är långtidsskadad (5 mån).

Vi tycker att det känns vidöppet. Första plumpen måste komma för Leicester snart.

Vårt tips, 1×2

Match 3. Chelsea – Crystal Palace (1)

H: Har haft en minst sagt jobbig start på säsongen med utvisningar och straffar emot sig. Har lyckats skrapa ihop 4 poäng av totalt sett 9 möjliga. Pedro var dock en injektion senast och kommer tillföra mycket med sin speed. Hemma hittar man tillbaka till vinnarspåret igen. Måste ta 3 poäng här för att få lite arbetsro. Oscar väntas åter igen vara tillgänglig för spel medans Victor Moses saknas. Annars skadefritt.

B: Har inlett säsongen bra och brukar alltid bjuda upp till rejäl match när man möter Chelsea. Londonderby där mycket står på spel. Frågetecken för Chamakh, Jedinak och Cambell som alla testas matchdagen.

Vi spikar ettan men ni som jagar pengar bör ta med krysset på Stryktipset

Vårt tips, 1

Match 4. Liverpool – West Ham (1)

H: Var strålande i första halvlek mot Arsenal senast. I andra halvlek räddade Mignolet Liverpool från en förlust. Har sett stabila ut inledningsvis på säsongen och framför allt bakåt där man inte släppt in något mål ännu på 3 matcher.

B: Chockade Arsenal i den första omgången genom att vinna på Emirates. Därefter 2 raka förluster (Bournemouth och Leicester hemma). Så vet inte riktigt vart laget står. Dalade förra året i tabellen efter en stark inledning på säsongen. Tror inte att man räcker till här.

Vårt tips, 1

Match 5. Manchester City – Watford (1)

H: Har inlett säsongen på bästa sätt! 3 raka segrar och 8-0 i målskillnad där bland annat Chelsea avverkats. City ser riktigt starka ut just nu och även om säsongen är lång så är det inte konstigt att tippa dem som vinnare redan nu. Endast Zabaleta saknas i annars skadefri trupp.

B: Har det kämpigt inledningsvis och kommer få kriga för att hänga kvar. 3 raka oavgjorda matcher hittills. Räkna med lågt försvarsspel här men det är inte troligt att det kommer räcka till en poäng.

Vårt tips, 1

Match 6. Stoke – West Bromwich (1×2)

H: Haft ett tuff spelschema inledningsvis. Hemma är man normalt sett starka. Brukar alltid bli jämna matcher mot West Brom. Skadefri trupp förutom Odemwingie som testas matchdagen.

B: Störde Chelsea senast hemma med fick ge sig med 2-3. Jonas Olsson spelade hela matchen och såg pigg ut. Kan mycket väl vinna här. Utgången när de här lagen möts är alltid kryss. B Foster saknas och blir borta minst 5 veckor. Brunt testas matchdagen. Annars skadefri trupp tillgänglig.

Vårt tips, 1×2

Match 7. Huddersfield – Queens Park Rangers (1×2)

H: Tuff start på säsongen. Ingen vinst ännu, 3 oavgjorda och 1 förlust har det blivit. Kan den negativa trenden vända här?

B: Kommer definitivt vara med i toppen och kriga när säsongen går mot sitt slut. Har tagit 7 poäng av 12 möjliga. Enda orosmomentet är att man släpper in mycket mål. 8 stycken på 4 matcher är för mycket.

Tvåan känns given som utgång men med knackigt försvar så kan kanske Huddersfield skrälla här.

Vårt tips, 1×2

Match 8. Hull – Preston (1x)

H: Har fixat 7 poäng av 12 möjliga hittills. Hemma är man riktigt starka och har vunnit de två hemmamatcherna hittills tämligen enkelt trots bra motstånd. Kommer vara med i toppen. Har fått behålla stommen i laget sen Premier League förra säsongen.

B: Bra form på Preston som nu får sig en riktigt bra värdemätare här. Ska mycket till om man ska ta 3 poäng men kan kanske klara ett kryss.

Vårt tips, 1x

Match 9. Ipswich – Brighton (1x)

H: Strålande form på hemmalaget som har 5 raka segrar med cupen inräknat. Motståndet kanske inte har varit det svårast men man toppar just nu tabellen på bättre målskillnad före just Brighton.

B: Har inlett mycket bra den här säsongen. 3 vinster och 1 oavgjord på de 4 inledande matcherna.

Blir intressant och se om de båda lagen kommer vara med i toppen senare. Jag tror definitivt Ipswich kommer vara det. Ettan får bli utgång på kupongen som säkras upp med ett kryss.

Vårt tips, 1x

Match 10. Sheffield Wednesday – Middlesbrough (1×2)

H: Sheffield har öppnat säsongen fint och ser svårspelade ut. Möter här en av seriefavoriterna. Kan mycket väl överraska.

B: Middlesbrough föll på målsnöret förra året. Orkar man ladda om? Har inlett säsongen ok men förlorade överraskande hemma mot Bristol City senast vilket man nog inte hade räknat med.

Krysset ska finnas med på Stryktipset men sen är det svårt att säga vilket håll det lutar åt.

Vårt tips, 1×2

Match 11. Djurgården – Halmstad (1)

H: Kan vid vinst närma sig toppen på allvar, även om det är många lag där uppe. Hemma är man starka och har 5 segrar, 4 oavgjorda och endast 1 förlust den här säsongen. Halmstad ska man normalt sett vinna över med ett par bollar.

B: Har det kämpigt i botten. 3 poäng upp till Falkenberg för nytt kontrakt. 2-2 hemma mot Örebro sved så klart senast. Kommer vara väldigt nöjda med en poäng här men vi tror inte att det räcker.

Vårt tips, 1

Match 12. Falkenberg – Norrköping (x2)

H: Fixade så att det blev 3 poäng ner till kvalstrecket senast genom att slå Sundsvall borta med 1-0 efter en väldigt stark försvarsinsats. Det var 3 väldigt viktiga poäng i bottenstriden och jag tror man kommer gå in och försvara den poäng man har från start här nu mot Peking. Kanske kan man få med sig en poäng mot svåra Norrköping.

B: Vem hade trott det här om Norrköping innan serien började? I mina ögon spelar man kanske den positivaste fotbollen av alla lag i Allsvenskan. Man slår inte bort en enda passning i onödan och försöker rulla bollen även i eget straffområde om man blir pressade. Man har en trygghet i grundspelet och Jannes gäng har verkligen sett stabila ut under väldigt många matcher nu. Kujovic och Nyman ställer till oreda framåt. Hade visserligen flyt mot Helsingborg när man avgjorde i 95:e minuten senast men bra lag ska ha tur heter det ju. Ingen förlust på de 10 senaste i bortaspelet. Är favoriter här.

Vårt tips, x2

Match 13. Örebro – Häcken (2)

H: Ingen vinst på de 10 senaste i Allsvenskan för Örebro. Det ser väldigt mörkt ut formmässigt och kommer få slita hårt för varje poäng resten av säsongen.

B: Är normalt sett mycket starkare hemma än borta. Möter överkomligt motstånd här. Frågan är hur det är med motivationen då man hamnat i ingen mans land i tabellen.

Vårt tips, 2

stryktipsförslag vecka 35 2015

 

Kommentarer om veckans stryktipsförslag

  • Stryktipsförslaget är ett reducerat system som heter R-4-4-144 och bygger på 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar för 144 kronor. Det har 12 rätts garanti vilket innebär att om det är 13 rätt på ramen så är det minst 12 rätt på en utskriven rad.
  • Veckans säkraste match anser vi att City är hemma mot Watford
  • Skrällen tror vi att Huddersfield kan stå för hemma mot Queens Park Rangers
  • Ingen jackpot den här veckan
  • Om ni kollar tabellen jämter här så ha i åtanken att både Sunderland och Crystal Palace dras med en hel del skador och kan få det jobbigt i sina bortamatcher
  • Jagar man pengar så bör match 3-5 garderas där nog de flesta har säkra ettor.

”- Ja då ses vi på Lördag… nånstans”

Har ni förslag på säker match eller andra synpunkter. Det kan vara allt från en sågning av stryktipsförslaget till en klapp på axeln.

Kommentera gärna, vi uppskattar det!