Slänger upp en kortare rek i en av kvällens La Liga-matcher. Trevligt möte i form av Espanyol v Valencia 20:00 där spelvärde huserar på många marknader.

Valencia har väl så här långt inte riktigt fått den utdelning man förväntat sig. Tre oavgjorda resultat på fyra matcher är ett resultat som måste förbättras – och så kommer med största säkerhet att ske. Det är väl egentligen bara en fråga om tid. Räknar med att bortalaget sätter full fart redan från start här.

Att Espanyol huserar i mittenskiktet är föga förvånande. Så har det sett ut de senaste åren och det finns inga indikationer på något annat denna säsong. Poängen plockas med jämna mellanrum på bortaplan, för att vara mer stabila och i vissa fall överraska i Katalonien.

Hyfsat intakta trupper för bägge sidor dessutom. Endast ett par skadade spelare i respektive lag och vi får i stort sett ordinarie elvor på banan.

Kvällens förutsättningar alltså. Valencia i smått poängbehov mot ett kapabelt Espanyol på Cornella-El Pat. Gillar läget här och förvånas en aning över hur pass lågt hörnlinan är satt här. Offensiva krafter och vilja att gå framåt finns det nog om. Båda lagen gör mål eller överspel är också gångbara drag här till trevliga odds.

Antal hörnor (asian) över 9,5 finns till fina 1.95 hos bet365 som också livestreamar matchen!