Ingen vidare framgång på stryktipset vecka 39 vilket gör att vi är rejält revanchsugna den här veckan. Stryktipset saknar riktiga toppmatcher den här veckan men det finns ändå flera roliga matcher på stryktipskupongen som vi ser fram emot att analysera.

Här följer stryktipsförslag vecka 40

Match 1. Aston Villa – Stoke (x)

H: 3 raka förluster i ligaspelet och det ser ut som att det kommer bli en tung säsong för Aston Villa. Man var nära att skaka Liverpool senast men räckte till slut inte till. Möter här Stoke som är lite på uppgång. Gardner och Okore missar matchen men Agbonlahor ser ut att vara tillbaka igen efter skada vilket kommer tillföra massor i startelvan.

B: Har höjt sig efter en svag inledning på säsongen. Vann över Bournemouth senast men har ännu ingen seger i bortaspelet den här säsongen. Endast Shawcross ser ut att missa matchen.

Krysset känns bra här då jag tror vi har en slätstruken tillställning att vänta.

Vårt tips, x

Match 2. Bournemouth – Watford (1x)

H: Har varit en injektion såhär långt. Går för 3 poäng i varje match och försöker sätta hög press på motståndarna. Alla nykomlingar brukar sprattla till i början av säsongen för att sedan tappa i frenesi. Möter här en annan nykomling och krysset känns bra som utgång med en liten fördel för hemmalaget. Mings, Gradel och Arter missar matchen pga skada.

B: Har stört varenda lag i ligan trots bra motstånd. Spelar tight och målsnålt. Ljust skadeläge med alla tillgängliga på lördag där endast Doyley och Ekstrand testas matchdagen.

Vårt tips, 1x

Match 3. Manchester City – Newcastle (1)

H: Efter två raka förluster i ligan så tror jag vi kommer få se en reaktion här. Man hade en del oflyt mot både West Ham och Tottenham. Mot Tottenham fick man några mål emot sig som var offcide. Hemma brukar man vara galet starka och Newcastle kommer förmodligen få veta att de lever mellan 16:00 och 17:50. Veckans bank alla kategorier och det lär bli en slant på oddset med där Manchester City kommer spelas till att vinna med två mål eller mer.

B: Gjorde det bra mot Chelsea hemma senast. Tappade ork i andra halvlek och lyckades inte hålla ut och ta 3 poäng. Har ett jobbigt skadeläge med flera spelare på listan. Kommer inte fixa trycket från City.

Vårt tips, 1

gratis spel betway

Match 4. Norwich – Leicester (1×2)

H: Har öppnat säsongen strålande. Norwich var faktiskt den nykomling som jag trodde minst på inför årets Premier League men de har bevisat motsatsen! 4 raka utan förlust nu om man räknar med Ligacupen mot West Brom. Har gjort 9 mål på de 4 senaste och ser vassa ut framåt. Möter ett Leicester i bra form men kan mycket väl bärga 3 poäng här. Hooper och Molumbu missar matchen.

B: Föll tungt senast mot Arsenal men matchen kunde ha slutat annorlunda om man satt alla sina chanser som man hade i början där man vid ställningen 1-0 träffade både stolpe och ribba. Nu blev det tillslut brakförlust. Se upp med Jamie Vardy som nätat i flera matcher i rad för Leicester. James är skadad och Dyer testas matchdagen. Annars skadefri trupp att välja ifrån.

Känns som det kan sluta lite hur som helst det här. Ingen vild gissning att båda lagen kommer göra mål. Bör spelas på måltipset.

Vårt tips, 1×2

Match 5. Sunderland – West Ham (12)

H: Har fått en tuff inledning på säsongen och jag tror tyvärr inte att laget med våra svenskar (Toivonen och Larsson) kommer hänga kvar i PL. Lite med hjärtat hoppas jag och tror jag att man kan överraska West Ham här på Stadium of Light. Matthews saknas i hemmalaget.

B: Har inlett fantastiskt och framförallt bra på bortaplan där storlag efter storlag avverkats. En del tur har man haft och magkänslan är att man är allt för stora favoriter här. Det kan mycket väl komma en plump i protokollet. Så vi håller det öppet och tycker att tvåan känns överstreckad på tipset.

Vårt tips, 12

Match 6. Blackburn – Ipswich (1x)

H: Stabilt spel i de sista 3 matcherna och kan mycket väl vinna här. 1-1 borta mot Hull senast var starkt. Möter här ett Ipswich med knackig form så vi tror på hemmalaget.

B: Har en bra trupp men det är svårt att säga var laget kommer hålla till när vi närmar oss vårkanten. Har verkligen blandat och gett sista tiden och känns mycket opålitliga. Har bara tagit 1 seger på de 6 senaste och jag tror att man kommer få svårt här.

Vårt tips, 1x

Match 7. Leeds – Birmingham (1)

H: Hade inget att säga till mot seriefavoriten Middlesbrough senast. Har varit upp och ner hittills den här säsongen och det är som vanligt helt opålitliga. Därför brukar jag alltid helgardera Leeds. Men nu tänker jag chansspika ettan. Jag tror att revanchlusta och hemmaplan avgör.

B: Har faktiskt gått bra i bortaspelet den här säsongen och bör kanske streckas på kupongen. Det här är en ren chansning från min sida där matchen egentligen är vidöppen.

Vårt tips, 1

Match 8. Nottingham – Hull (1×2)

H: Målsnålt och tight spelande Nottingham kan vid vinst gå upp på samma poäng som Hull. Så det här blir lite av ett vägskäl om man ska hålla till på den övre halvan eller hamna någonstans i ingen mans land. Har gjort 1.17 mål framåt per match den här säsongen.

B: Hull har haft helt okej form och bara en förlust inkasserad på de 6 senaste. Stark defensiv men har mer att önska framåt. Har också endast mäktat med 1.17 mål framåt den här säsongen.

Vi utgår från krysset i den här matchen men lägger till både ettan och tvåan på kupongen.

Vårt tips, 1×2

Match 9. Queens Park Rangers – Bolton (1×2)

H: Dålig form på hemmalaget. Endast 1 seger på de 6 senaste. Det största problemet är att försvaret ser väldigt darrigt ut. Man har släppt in 17 mål vilket är mest av alla. Det gör att man inte kan lite på laget fullt ut trots en bra trupp.

B: Till skillnad mot QPR så spelar man väldigt snålt och har problem med målskyttet. Flera oavgjorda matcher sista tiden men kanske kan man få hål på QPRs försvar här.

Kryss som utgång med en gjuten helgardering på sin plats.

Vårt tips, 1×2

Match 10. Reading – Middlesbrough (x2)

H: Helt ok form och är laget som alltid spelar för 3 poäng vilket inte minst statistiken vittnar om. Antingen så vinner man eller så förlorar man. Har fått en bra start på ligan och får sig en rejäl värdemätare här.

B: Seriefavoriten går som tåget. Förra året förlorade man i sista kvalmatchen mot Norwich och jag tror man vill undvika ett liknande scenario i år. Har fått behålla den redan goda truppen och i år har man spelat ihop sig ännu mer. 7 raka segrar nu med ligacupen inräknat gör att man får ses som favoriter här.

Reading kommer bjuda upp till kamp och därför tar vi med krysset på kupongen.

Vårt tips, x2

Match 11. Sheffield Wednesday – Preston (1)

H: 3 raka segrar och ser ut att ha hittat formen. Slog bland annat Newcastle i ligacupen borta med 0-1 vilket var starkt. Överkomligt motstånd här och ettan känns given i kraft av form och hemmaplan.

B: Endast 2 poäng på de 6 senaste matcherna är nog inte vad man räknat med. Går en tuff säsong till mötes och jag tror inte man rår på Sheffield.

Vårt tips, 1

Match 12. GIF Sundsvall – Gefle (1×2)

H: 4 raka förluster och 3-11 i målskillnad gör att laget ligger farligt nära nedflyttningsstrecket. Räkna med att man kommer vara rejält motiverade här då man spelar för sin Allsvenska existens.

B: Har hamnat i mitten av tabellen och har inte speciellt mycket att spela för. Det kan ha både positiv och negativ effekt. Det positiva är att man kan spela avslappnat utan press och det negativa är att man kan råka ställa ut skorna.

Vi håller det öppet.

Vårt tips, 1×2

Match 13. Örebro – Falkenberg (1)

H: 5 raka segrar och galen form på hemmalaget har gjort att man lämnat botten efter sig. Slår man Falkenberg så säkrar man kontraktet. Jag tror vi kommer få sen en överkörning.

B: Har släppt in väldigt mycket mål sista tiden och kommer få svårt att hänga kvar. Varenda poäng är otroligt viktig och även om man förmodligen kommer parkera bussen här och gå för 1 poäng så tror jag inte att det räcker.

Vårt tips, 1

stryktipsförslag vecka 40

Kommentarer om Stryktipset vecka 40

  • Spelsystem R-4-4-144 med 12 rättsgaranti.
  • Ingen jackpot på stryktipset den här veckan.
  • Veckans säkraste match tror vi Manchester City är hemma mot Newcastle.
  • Skrällen tror vi Sunderland kan stå för hemma mot West Ham.

Ja då ses vi på Lördag igen!