Vi som älskar Premier League tycker att det är skönt att EM-kvalet är över även om Sverige varit i farten. Härlig kupong att skåda när det gäller stryktipset vecka 42. Jackpot på ca 10 miljoner i potten väntar. Dessutom är det flera topplag med på stryktipskupongen den här veckan vilket lär öka omsättningen.

Stryktipsförslag vecka 42

Match 1. Chelsea – Aston Villa (1)

H: Många trodde att det skulle vända efter 2-0 segern över Arsenal men sen förlorade man både mot Porto i CL och Southampton hemma i ligan så det blåser snåla vindar på Stamford Bridge. Ivanovic som varit formsvag är skadad och blir borta 3 veckor. Baba Rahman ersätter troligtvis. Curtois långtidsskadad (8 veckor) och är ett tungt avbräck. Diego Costa tillbaka efter avstängning.

B: 4 raka förluster i ligan och har haft en tung start på säsongen. Truppen känns aningen tunn och förmodligen kommer man vara inblandad i bottenstriden när det drar ihop sig i maj. Kommer få det mycket tufft här och vi tror inte att man kommer få med sig några poäng från Stamford Bridge. Traore och Agbonlahor väntas vara tillbaka efter skador vilket är positivt för bortalaget.

Match 2. Crystal Palace – West Ham (1×2)

H: 3 raka segrar om man räknar med vinsten i Ligacupen och fin form för Palace. Endast Chamakh missar matchen då han har 3 veckor kvar att rehabilitera sig efter sin skada. Man ligger på en fin fjärdeplats i tabellen och kan mycket väl vinna här igen.

B: Har haft lite problem på slutet efter den fina starten. I bortaspelet har man varit lysande såhär långt där man avverkat flera storlag. Slaven Bilic har organiserat defensiven väl och kommer bjuda upp till match här. Song saknas definitivt. Carroll, Reid, Ogbonna, O´Brien och Valencia testas alla matchdagen.  Vi håller det här öppet och en helgardering känns på sin plats.

Match 3. Everton – Manchester United (1×2)

H: Har sett stabila ut en längre tid nu och hemma på Goodison Park är man alltid svårslagna. Baines, Hibbert och Pienaar missar matchen pga skada. Kan mycket väl vinna ändå här då truppen är bred. Steven Naismith har spelat till sig en plats i startelvan och har gjort det väldigt bra.

B: Åkte på en rejäl smäll borta mot Arsenal senast (3-0) och lär vara revanchsugna här. Har truppen för att blanda sig i toppstriden och till och vinna Premier League. Ställs på en riktigt tuff uppgift här. Lite småskador efter landslagsuppehållet men alla ser ut att vara tillbaka och spelklara på Lördag. Shaw långtidsskadad efter sitt benbrott. Vi håller det öppet.

betway erbjuder

Match 4. Manchester City – Bournemouth (1x)

H: Tillbaka i vinnarspåret igen efter lite knackig form. 2 raka segrar om man räknar med CL mot Wolfsburg. Viktigt att man inte ställer ut skorna här då motståndet är bättre än vad namnet utger sig för att vara.

B: Har i alla fall imponerat mig såhär långt med sitt höga presspel och hårda jobb. Kommer inte ge nåt lag något gratis den här säsongen och kan kanske kanske få med sig en poäng här även om City är stora favoriter. Wilson, Gradel och Mings är långtidsskadade.

Match 5. Southampton – Leicester (1×2)

H: 3 raka segrar där man bland annat vände och vann borta mot Chelsea senast med 3-1. Den fina formen är tack vare en mycket stark defensiv samt en formstark Sadio Mane på topp. Endast Forster saknas. Får vara favoriter här.

B: Endast en förlust på de 10 senaste visar att man är mycket svårslagna. Skadeläget ser ljust ut och kan kanske överraska här. Känns som att man vill ha med 2:an på kupongen. Vi helgarderar

Match 6. West Bromwich – Sunderland (1)

H: Har dålig form men spelat helt okej hemma. Nu möter man svagt motstånd och borde fixa detta men då gäller det att man får igång målskyttet framåt. Dessutom har man släppt in alldeles för mycket mål sista tiden. Vi spikar ettan!

B: Ingen seger i Premier League än. Ola Toivonen och Sebastian Larssons Sunderland går kräftgång just nu. Ola har fått fin kritik för sin start i klubben men det hjälper föga när resten av laget är för dåligt. Kommer få svårt här med och vi tror inte att man får med sig några poäng.

Match 7. Birmingham – Queens Park Rangers (1×2)

H: Fått tillbaka några viktiga spelare från skador vilket gjort att man vunnit 2 raka segrar på bortaplan. Ligger bra till på en fjärdeplats i tabellen och siktar så klart uppåt istället för neråt. Jag tror ändå inte att man kommer vara med och slåss om en direktuppflyttningsplats till PL. Det är man alldeles för ojämna för. Litar inte riktigt på laget här.

B: Ser bättre ut än förra säsongen och varit mer stabila. Kollar man inbördes möten lagen emellan så har QPR vunnit de 3 senaste mot Birmingham och därför känns en helgardering på sin plats.

Match 8. Ipswich – Huddersfield (1x)

H: Ingen vinst på de 4 senaste och man har det lite motigt nu. Man har dock en bra trupp och hemma har man endast 1 förlust den här säsongen. Känslan är att man kommer klara av den här uppgiften och borde vinna. Vi garderar upp med kryss vilket borde räcka långt.

B: Har klättrat i tabellen sista tiden och formen verkar vara på uppåtgående. Tyvärr har man bara 1 seger på de 8 senaste bortamatcherna och det gör att vi undviker att tippa på laget. Kan kanske klara kryss.

Match 9. Leeds – Brighton (x2)

H: Ännu ingen seger hemma den här säsongen och formen ser vikande ut. Här tar man emot serieledarna och kommer så klart vara taggade till tusen. Tyvärr känns motståndet tufft och vi tror att man max får med sig en poäng.

B: 6 raka utan förlust gör att man toppar The Championship. Dock har de 3 senaste matcherna slutat oavgjort. Man har klassen för att vinna här och kryss två på kupong känns väldigt bra.

Match 10. Middlesbrough – Fulham (1)

H: Förlorade mot Reading i ligan senast. Dessförinnan hade man 7 raka segrar och vi tror att man återigen kommer hitta vinnarspåret här i och med hemmamatch på Riverside Stadium där man är otroligt starka. Veckans bank!

B: Har blandat och gett såhär långt och ligger mitt i tabellen. Bara 1 seger i bortaspelet och inte mycket tyder på att det ska bli några poäng här.

Match 11. MK Dons – Blackburn (12)

H: Usel form på hemmalaget. 1 poäng på de 6 senaste gör att man närmar sig nedflyttningsstrecket. Möter här ett svagt bortalgäng och kan kanske överraska. Vi chansar och tar med ettan på kupongen.

B: Har ryckt upp sig sista tiden efter en svag inledning på säsongen. 4 raka utan förlust nu vilket gör att man klättrat några placeringar. Dock har man ännu inte vunnit på bortaplan och det gör att vi håller den här matchen öppen.

Match 12. Preston – Cardiff (2)

H: 6 raka utan seger gör att man är nästjumbo i tabellen och det ser allt annat än ljust ut. Blir tufft att vända den negativa trenden då man möter starkt motstånd här.

B: Har blandat och gett men har en bra trupp och borde klara av den här uppgiften väl. Vi spikar 2:an med tanke på form och tabelläge.

Match 13. Malmö FF – Kalmar FF (1)

H: Så länge som det finns en teoretisk  chans att nå kval till Europa League så kommer man vara motiverade. Bör slå Kalmar som är bleka borta.

B: Har inte säkrat kontraktet än men kommer nog lösa det till slut även om man förlorar här. Vi spikar ettan.


stryktipsförslag vecka 42

Kommentarer om Stryktipset vecka 42

  • Systemet heter R-4-4-144 och erbjuder 12 rättsgaranti
  • Ca 10 miljoner i jackpot den här veckan
  • Säkraste matchen tror vi Middlesbrough är hemma mot Fulham
  • Skrällen tror vi MK Dons kan stå för hemma mot Blackburn

Hur tippar ni veckans säkraste match? Ja då ses vi på Lördag igen… nånstans…