Rolig vecka oddsvecka att se fram emot med bland annat Champions League på spelschemat. Ikväll är det viktiga matcher för guldstriden i Allsvenskan men det känns alldeles för ovisst om topplagen ska fixa 3 poäng borta mot Djurgården respektive Elfsborg. Därför avstår vi spel i de matcherna och riktar istället in blickarna på kvällens Premier League match.oddset måndag

Swansea – Stoke

Det finns 120 extra spel på matchen och där har vi hittat ett intressant spel i antal hörnor för hemmalaget.

Swansea som spelar riktigt härlig offensiv fotboll brukar alltid trampa på gasen rejält på hemmaplan. Lägg därtill att Stoke förmodligen kommer backa hemma och försöka försvara sig och satsa på kontringar. Det borde kunna leda till en hel del hörnor för hemmalaget. Endast A Ayew saknas i hemmalaget. Stoke saknar Given, Diouf och Shawcross som är skadade.

Vårt speltips till kvällens Premier League match blir således över 5,5 hörnor för hemmalaget Swansea till oddset 2.00 gånger pengarna.

Spelet lämnas in hos bet365 till medelinsats.

odds swansea stoke