En hel del viktiga matcher ikväll när Champions League går in i 3:e gruppspelsomgången. Arsenal har haft fin form i Premier League men i CL har det gått desto tyngre. Nu måste man ta minst 4 poäng i två möten med Bayern vilket jag tror blir oerhört tufft. Bayern har kanonform. Ett ivrigt Arsenal kommer bli sönderkontrade idag och därför lockar 1.95 på Bayern.

Kvällens speltips på Champions league blir följande:

Arsenal - Bayern, 2 till oddset 1.95
Porto vinner med två mål till oddset 1.50
Rak etta på Valencia till 1.45
Totalt odds: 4.13
Insats medel
Spelet inlämnat hos bet365

speltips kvällens champions league

Undvik spel på

Chelsea har varit riktigt ostabila den här säsongen hittills. När de presterar så är de så klart svårslagna men försvaret har sett alldeles för darrigt ut och kvällens match kan därför sluta hur som helst. Bättre att i så fall spela på att båda lagen gör mål.

Hur tippar ni ikväll?