Förra veckan var vi med och nosade på 13 rätt men de sista målen ville inte plinga in. Londonderby väntar på stryktipset vecka 43 där vårt stryktipsförslag bland annat innehåller 2 säkra kryss.

Stryktipsförslag vecka 43

Match 1. Aston Villa – Swansea (x2)

H: Stod upp helt okej mot Chelsea borta men utan att egentligen hota hemmalaget. Har lite problem med målskyttet men kan kanske ha Agbonlahor spelklar mot Swansea

B: Förlorade tungt mot Stoke hemma senast med 0-1 och formen är allt annat än bra. 6 raka utan seger men det har varit idel tuffa matcher sista tiden. Krysset känns relevant här men vi lägger till 2:an på kupongen då man känns något starkare än Villa.

Match 2. Leicester – Crystal Palace (1×2)

H: Fortsatt fin form och är svårslagna. Enda plumpen i protokollet kom mot Arsenal (2-5) för några omgångar sen. Har god vinstchans på nytt här. ljust skadeläge där endast James ser ut att missa matchen.

B: Fick en tidig utvisning senast vilket innebär att Dwight är avstängd och missar den här matchen. Har potential att slå alla lag i ligan. Chamakh missar matchen men ser ut att vara tillbaka i spel om någon vecka eller två. Svårt att inte ha med tvåan på kupongen.

Match 3. Norwich – West Bromwich (1)

H: Åkte på en rejäl smäll mot Newcastle borta senast (2-6) men faktum är att Newcastle gjorde mål på i princip allt. Norwich vann skotten och förde stora dela av matchen. Hemmaplan nu och inga skador i laget som stör. Rejält revanchsugna så fixar man 3 poäng här.

B: Vann hemma mot Sunderland senast men hade endast 1! skott på mål och det var inte direkt så att man imponerade mot seriens kanske för tillfället sämsta lag. Tror att man kommer få svårt här. Foster är långtidsskadad och missar matchen.
betway erbjuder

Match 4. Stoke – Watford (1)

H: Fin form med 4 raka segrar varav de två senaste på bortaplan. Möter här ett svårspelat Watford men jag tror att man är strået vassare och vinner med uddamålet. Given och Shawcross saknas.

B: Spelar jämt mot de flesta lag och slutar inte spela förrän domaren blåser. Bör garderas tidigt men vi chansspikar ettan. Ekstrand och Jurado finns på skadelistan.

Match 5. West Ham – Chelsea (x)

H: Tog en fin skalp senast mot Crystal Palace borta och fortsatt fin form med bara 1 förlust på de 6 senaste. Song och O’Brien skadade sen tidigare annars finns alla spelare tillgängliga. Har varit mycket bättre borta än hemma den här säsongen och det passar bättre när man får backa hem och kontra på sin motståndare. Här måste man försöka föra spelet utan att gå bort sig. Tror på stenhård duell i detta heta Londonderby.

B: Två raka nollor och det såg stabilt ut borta mot Dynamo Kiev i CL i veckan. I matchen hade man två ramträffar och var närmast segern. Tror att man kommer rotera på några spelare här. Ivanovic fortfarande skadad och senast spelade Kurt Zouma högerback istället. Tuff uppgift där fokus återigen lär ligga på defensiven. Förlust och det kommer storma rejält igen kring klubben. Vid vinst så är det kanske så att man är ur formsvackan. Vårt tips blir säkert kryss som vi tror att båda lagen är relativt nöjda med.

Match 6. Bolton – Leeds (1×2)

H: Ingen seger på de 6 senaste. Hemma är man stabila där man har endast en förlust. Dock har man krysset alldeles för ofta för att ligga bättre till i tabellen. Svårtippat.

B: Är bättre borta än hemma såhär långt den här säsongen. Är väldigt opålitliga. Krysset får ses ligga nära tillhands men överlag känns det vidöppet så vi helgarderar.

Match 7. Charlton – Brentford (12)

H: Ingen seger på de 9! senaste och usel form. Man har släppt in på tok för mycket mål. Ska man försöka hitta något i statistiken så är det att man mött på papperet och enligt tabellen bra motstånd. Man är också okej hemma och med tanke på motståndet här så kan man kanske vända den negativa trenden. Vi tar med ettan på kupongen.

B: Två raka segrar har gjort att man klättrat i tabellen och moralen borde ha blivit bättre. Överkomligt motstånd här där man har stor möjlighet till att bärga 3 nya poäng. Vi tror på öppen och underhållande match där något av lagen vinner.

Match 8. Huddersfield – Derby (x2)

H: Helt okej form med endast en förlust på de 6 senaste. Har bara en förlust på hemmaplan den här säsongen men motståndet är svårare nu och kanske kan man klara ett kryss.

B: 7 raka utan förlust och klättringen i tabellen har börjat efter en svag inledning. Tror definitivt att man kommer vara med i toppen när det avgörs framme i maj. Är favoriter här och det känns som att krysstvå räcker långt på stryktipskupongen.

Match 9. Hull – Birmingham (1)

H: 7 raka utan förlust och ser svårslagna ut just nu. Möter ett formtoppat bortagäng men jag tror att man kommer klara av uppgiften väl här. Vid vinst går man förbi sin motståndare och vi tror att man fixar det inför hemmapubliken.

B: 4 raka segrar men motståndet har inte varit det allra bästa och därför tror jag att man nu får bekänna färg här. Svår uppgift där vinnarsviten spricker. Vi spikar ettan.

Match 10. Nottingham – Ipswich (12)

H: Ingen vidare form, Spelar målsnålt men gör nästan inga mål framåt så forwardsbiten är ett stort problem just nu. Möter här ett lag som istället har problem i försvaret.

B: Dålig form och ingen seger på de 6 senaste. Har roterat friskt i truppen och har problem att hitta rätt uppställning där försvarsspelet blivit lidande. Den här matchen känns väldigt öppen och vi tror att något av lagen vinner.

Match 11. Queens Park Rangers – MK Dons (1×2)

H: Endast 1 seger på de 7 senaste är nog inte vad man räknat med. Hemma är man dock helt okej och förlorar sällan där man endast har 1 förlust den här säsongen. Känns lite som ett vägskäl där man vid förlust får börja kika neråt i tabellen och tvärtom vid vinst blicka uppåt.

B: Som nykomling övertygade man i början för att därefter komma in i en liten svacka. Nu har man blandat och gett sista 3 matcherna och helt klart är att man har problem på bortaplan. 2:an känns ändå intressant och jag tror att man kan överraska här. Vi lämnar det öppet.

Match 12. Wolverhampton – Middlesbrough (x)

H: 2 raka förluster för hemmalaget och tveksam form. Hemma på Molineux Ground brukar man leverera men möter här en av förhandsfavoriterna till att vinna The Championship.

B: Radade ett tag upp segrar men sen har lite skador och spelarfrånvaro stört och man har tappat sin form. Man har haft rätt svåra matcher och 3 raka utan seger är förstås en vikande trend. Har stor potential i truppen och bör alltid garderas. Krysset känns nära till hands här och vi chansspikar det.

Match 13. Falkenberg – Djurgården (1×2)

H: Störst motivation hos hemmalaget som fortfarande kan undvika kval. Räkna att man kommer vara rejält taggade här.

B: Har inte speciellt mycket att spela för vilket gör att man kanske luftar truppen. Fördel hemmalaget med tanke på hemmaplan och tabelläge men vi väljer att helgardera då Djurgården är klassen bättre.

stryktipsförslag vecka 43

Kommentarer om stryktipsförslaget vecka 43

  • Ingen jackpot den här veckan på stryktipset men omsättningen blir nog fin då det är lönehelg.
  • Veckans säkraste match tror vi att Norwich är hemma mot West Bromwich
  • Skrällen tror vi att MK Dons står för börta mot QPR
  • Stryktipsförslaget bygger på ett reducerat tipssystem som heter R-4-4-144 med 12 rättsgaranti och kostar 144 kronor.

Hur tippar ni? Vilken är veckans bank? Ja då ses vi på Lördag igen!