Många spännande matcher på stryktipset vecka 44! Något säger mig att topplagen kan få problem den här helgen. Här följer vårt stryktipsförslag för vecka 44.

Stryktipsförslag vecka 44

Match 1. Crystal Palace – Manchester United (x2)

H: Kan vid vinst vara endast 2 poäng efter United. Kommer vara rejält taggade här. United är fortfarande ett av lagen som man alltid vill vinna över efter deras stora framgångar de senaste årtiondena. Endast Chamakh ser ut att vara otillgänglig för spel. Den som har råd tar med en etta på kupongen.

B: Slätstruken tillställning mot City senast där fokus snarare låg på att inte förlora än att vinna. Men man förstår att det blir så med tanke på tabelläget. Senast spelade man med Martial ute på en kant men enligt mig gör han sig bättre som en ren ”9:a” centralt i anfallet. Van Gaal har roterat friskt framåt och det är nog viktigt att vinna här efter att man visat upp sin defensiva sida senast. Luke Shaw är långtidsskadad och Valencia testas matchdagen. Är så klart favoriter här men kan få svårt mot ett optimistiskt Palace.

Match 2. Manchester City – Norwich (1)

H: Inget sprakande derby mot United senast där man saknade Silva och Agüero. Silva väntas vara tillbaka till helgen och han skulle så klart ge en dimension till i anfallsspelet. Nasri, Delph och Clichy är tillbaka efter skador men tveksamt om någon av dem kommer starta matchen. Vinner ändå här.

B: 4 raka förluster och dålig form. Förlorade på straffar i veckan i Ligacupen mot Everton borta vilket ändå får ses som ett steg i rätt riktning. Alla spelare tillgängliga vilket är positivt men får ändå svårt här. Etta!

Just nu erbjuder Betsafe ett riskfritt spel på samtliga Manchester Citys matcher

All in på Man City

Match 3. Newcastle – Stoke (x2)

H: Det svänger om skatorna minst sagt. Ena stunden vinner man med 6-2 hemma för att sedan få stryk med 3-0 mot Sunderland. Annat var det på Ginola, Gillespie, och Beardsleys tid! (Nån som kommer ihåg trion som skördade stora framgångar på 90-talet?). Jag tror att man kommer få svårt här mot ett stabilt spelande Stoke som har riktigt bra form och tyvärr kan den här säsongen sluta i riktigt moll för Newcastle. Personligen hoppas jag att laget hänger kvar.

B: 5 vinster på de 6 senaste är ett riktigt formbesked och vinsten över Chelsea i ligacupen i veckan borde ha moralen ytterligare. Kommer ha en skadefri trupp att tillgå men där Phil Bardsley som drog på sig två gulla mot Chelsea är avstängd och missar matchen. x2 räcker ändå långt!

Match 4. Swansea – Arsenal (1×2)

H: Har haft lite knackig form sista tiden men vann borta över Aston Villa senast efter att ha vänt 1-0 underläge till vinst med 1-2. Skadeläget har ljusnat där man har alla spelare tillgängliga på Lördag. Hemma brukar man vara starka och kommer garanterat att bjuda upp till match här.

B: Uttåg ur Ligacupen i veckan där man förlorade borta mot Sheffield Wednesday med 3-0. Det som dock oroade mest var de skador laget drog på sig. På nåt sätt toppar ofta Arsenal skadeligan i England och gör det nu också. Oxlade Chamberlain, Walcott och Arteta testas matchdagen. Ospina, Wilshere, Rosicky, Ramsey och Welbeck missar definitivt matchen så räkna med att man kommer få det tufft här. Vi helgarderar.

Supererbjudande hos Nordicbet som endast är tillgängligt via Svenskt Spel
supererbjudande hos nordicbet

Match 5. Watford – West Ham (1×2)

H: Blandar och ger friskt! Men att vinna 2-0 borta mot stoke senast var väldigt starkt och defensiven ser riktigt fin ut. Tror att man kan överraska och vinna igen här även om motståndet är bra. Ekstrand långtidsskadad och missar matchen.

B: Har haft en fantastisk säsong hittills där man avfärdat det ena storlaget efter det andra. Frågan är när det kommer till den här typen av matcher då man får ses som favoriter och förväntas att föra spelet. Jag tror att det inte passar West Ham lika bra och man mycket väl gå på en mina här. Endast Song är skadad i bortalaget och väntas åter om va2 veckor. Vi helgarderar.

Match 6. West Bromwich – Leicester (2)

H: 2 raka segrar och nollinsläppta visar att man är på rätt väg. Endast Foster saknas. Möter ett starkt lag här som sällan förlorar. Tveksamt om Jonas Olsson får starta då laget gått bra defensivt nu så förmodligen får han återigen se sig om en bänkplats.

B: Har egentligen bara en plump i protokollet och det är 2-5 smällen hemma mot Arsenal för några omgångar sen. Har annars sett oerhört stabila ut och West Bromwich borde passa laget alldeles utmärkt. M James är långtidsskadad och den enda som missar matchen för bortalaget. På förhand tänker nog de flesta att en helgardering borde streckas här men vi chansar och testar den raka tvåan på Leicester.

Match 7. Bristol City – Fulham (12)

H: Bara en förlust på de 5 senaste men man kryssar på tok för mycket och har problem med offensiven. Endast 1 seger i hemmaspelet den här säsongen men kan kanske överraska här då motståndet är överkomligt.

B: Helt okej form med 4 raka utan förlust men har en tendens att släppa in lite väl mycket mål och det gör att det här kan sluta lite hur som helst. Dessutom har man bara en seger i bortaspelet den här säsongen. Vi väljer att tippa att något av lagen går segrande.

Match 8. Derby – Rotherham (1)

H: Härlig form med 8 raka utan förlust och man har börjat klättringen i tabellen nu. Man var bra redan förra året och kan man hålla i formen nu så kommer man garanterat att blanda sig i toppstriden. Överkomligt motstånd här och ettan känns stark!

B: 1 poäng på de 4 senaste matcherna och usel form. 1 vinst, 1 oavgjord och 4 förluster i bortaspelet den här säsongen. Tror inte att man får med sig några poäng från Pride Park Stadium. Bergetta och veckans bank!

Match 9. Ipswich – Cardiff (1×2)

H:  Har tappat formen helt efter en fin inledning av säsongen. 7 raka utan seger nu och det ser inte speciellt bra ut för tillfället. Truppen är egentligen bra och man borde kunna prestera bättre än vad man gjort sista tiden.

B: Har bra form och varit stabila sista tiden. 5 raka utan förlust men bara 1 seger i bortaspelet gör att vi tror att det här känns öppet. Vågar inte chansa med x2 utan det får bli helgardering på kupongen.

Match 10. Middlesbrough – Charlton (1x)

H: Starkt att vinna borta senast mot Wolves efter att man varit inne i en mindre bra trend. Ny seger här och man hakar på i den absoluta toppen. Motståndet överkomligt och hemma på Riverside Stadium är man rejält starka.

B: 10 raka utan seger och rejält ur slag. Ingenting tyder egentligen på att man ska få med sig något här. Vi räknar med en parkerad buss från Charlton och chansar därför med att ta med en gardering på kupongen som höjer värdet. Vårt tips 1x i en annars solklar etta!

Match 11. MK Dons – Hull (2)

H: Har tappat en del efter en frejdig offensiv öppning på säsongen. Kommer som nykomling få kämpa för att hänga kvar de här säsongen. Tror inte att man rår på Hull här.

B: 9 raka utan förlust där man i senaste matchen slog ut Leicester i ligacupen. Formen gör att man just nu ligger på en andra plats i tabellen och frågan är om man inte är starkast i hela ligan just nu. Tror att man fixar en ny 3 poängare här då motståndet är överkomligt. Vi spikar 2:an.

Match 12. Reading – Brighton (1×2)

H: Förlorade mot Fulham borta senast men hade en fin trend dessförinnan. Möter här serieledaren som blir en rejäl värdemätare. Kan kanske överraska.

B: Har gått som tåget och toppar The Championship. Tycker mig dock se att formkurvan börjar avta då man kryssat en hel del på slutet. Har inte förlorat i The Championship den här säsongen än. Kommer första förlusten nu? Vi helgarderar.

Match 13. Sheffield Wednesday – Nottingham (1)

H: Härlig form med 9 raka utan förlust varav den senaste segern kom med 3-0 i veckan över Arsenal i ligacupen. Nottingham som har usel form borde man tvåla dit utan problem.

B: 6 raka utan seger gör att man tappat i tabellen. Något som är positivt är att man varit bra i bortaspelet men tyvärr tror jag inte att man räcker till här. Säker etta!

stryktipsförslag vecka 44 2015

Kommentarer om stryktipset vecka 44

  • Stryktipsförslaget bygger på R-4-4-144 som är ett reducerat tipssystem med 12 rättsgaranti. Det innehåller 4 helgarderar och 4 halvgarderingar för 144 kronor.
  • Veckans säkraste match tror vi Derby är hemma mot Rotherham.
  • Skrällen tror vi Swansea kan stå för hemma mot Arsenal.
  • Se upp för Watford som har en stark defensiv
  • Ingen jackpot på stryktipset vecka 44

Ja då ses vi på Lördag igen!… nånstans…