I kvällens Champions League är det flera spännande matcher att se fram emot. Räkna med hetsk stämning både på planen och på läktaren mellan Sjachtar och Malmö detta efter att gäng maskerade män väntat på MFF supportar utanför deras hotellrum och misshandlat en av dem så svårt att han fått uppsöka sjukhus.

Matchen då? Jag tror tyvärr att vi kommer få se en helt annan matchbild än den vi såg i Malmö senast. Sjachtar har skakat flera storlag på sin hemmaplan genom åren och det kommer sannerligen inte bli någon lätt uppgift. Frågan är också hur energin är hos Malmöspelarna efter slutspurten i Allsvenskan.

Här är några speltips som vi själva kommer gå in med i kvällens CL.

Över 6.5 hörnor i matchen för Sjachtar  Donestsk mot Malmö till oddset 1.73

Räkna med ett rejält tryck från hemmalaget och med tanke på det passningsspel och förmågan att komma runt på kanterna så tror jag att man kommer pressa tillbaka Malmö och på så vis även få en hel del hörnor med sig i matchen. Över 6.5 hörnor till oddset 1.73 måste ses som mycket spelvärt och lämnas in hos bet365.

PSV – Wolfsburg, Båda lagen gör mål till 1.57

Det är två offensiva lag som drabbar samman på Philips Stadion i Eindhoven. Båda lagen är rejält målglada och det känns väldigt troligt att båda lag kommer göra mål i den här matchen. PSV har gjort 15 mål på sina 3 senaste matcher. Visserligen mot mediokert motstånd men det ska mycket till om man inte spräcker Wolfsburgs nolla här. Wolfsburg som i sin tur har rejält snabba och vassa omställningar borde också få lägen. Vårt speltips blir att båda lagen gör mål till oddset 1.57 hos bet365

speltips champions league