Tisdag kväll är det dags för CHL returer i åttondelsfinalerna och det blir tufft för de svenska lagen att nå kvartsfinalerna i Champions League Hockeyn. Det är endast Skellefteå AIK som har fördel inför sin returmatch då man senast slog Berlinlaget Eisbären med 5-2 i bortarink. Djurgårdens IF, Luleå Hockey, Frölunda och HV71 har alla en förlust i bagaget att hämta igen. En fördel som alla svenska lag, förutom Djurgården, har i tisdagens CHL returer är att man nu spelar på hemmais med förhoppningsvis många egna fans på läktarna som stöttar de svenske.

Se matcherna i direktsändning hos NordicBet Livestreaming.

Tisdagens CHL returer via live stream

Matcherna under tisdagskvällenj är som sagt var returmöten och vi har inom parentes angett hur de föregående mötena slutade lagen emellan. Du ser också tiderna för när matcherna startar och samtidigt livesänds gratis på NordicBets streamingtjänst. 1. Regga konto gratis och logga in. 2. Sätt in lite pengar på kontot, som du sedan kan ta ut när du vill eller ha stå kvar på kontot om du vill fortsätta titta på streamad sport dygnet runt. 3. Titta på streamad sport hur mycket du vill.

Kl. 17:30 Lukko Rauma – Djurgårdens IF (2-1)
Kl. 17:30 Kärpät Oulu – Sparta Prague (2-4)
Kl. 19:00 Luleå Hockey – Tappara Tampere (1-2)
Kl. 19:00 Skellefteå AIK – Eisbären Berlin (5-2)
Kl. 19:00 Storhamar Hamar – TPS Turku (3-4)
Kl. 20:00 Frölunda HC – HC Litvinov (1-2)
Kl. 20:00 HV71 – Espoo Blues (1-3)

CHL Champions Hockey League