Vi tar ut 2 stycken kuponger inför veckans Champions League där den ena får klassas som mer tillförlitlig och den andra av mer skrällkaraktär.

Den troliga trippeln

Bayern München  – Olympiakos (1)

Bayern har övertygat rejält sista tiden och hemma är det inte många som rår på tyskarna. Ettan spelas till oddset 1.12

Maccabi Tel Aviv – Chelsea (2)

Londonlaget har sett allt bättre ut i de senaste matcherna och är på väg mot formen. Hazard var strålande senast mot Norwich. Viktiga poäng står på spel här och därför känns 2:an bra till oddset 1.36

Malmö FF – PSG (2)

Allsvenskan är över och det har varit uppehåll i matchandet för Malmö ett tag. PSG är mitt uppe i det och jag tror inte motivation slår klass här. Vi ser fram emot konungens återkomst och spelar 2:an till oddset 1.25

Total odds: 1.90 hos bet365
_____________________________________________________________

Skrällkupongen

Arsenal – Dinamo Zagreb (x)

Det ser mörkt ut för Arsenal att gå vidare där vinna är ett måste. Jag tycker att det är ett frågetecken för formen och man såg inte speciellt giftiga ut mot West Bromwich i helgen. Dessutom är skadeläget inte speciellt bra med flertalet spelare på listan. Tycker krysset känns kittlande till fina oddset 6.00. Vilket fall som helst så skulle jag undvika spel på hemmalaget.

Manchester United – PSV (x)

Hemmalaget är så klart favoriter men har haft problem med målskyttet sista tiden. Kanska kanske kan PSV som har fin form få med sig en poäng till oddset 4.50 från Old Trafford.

Totalt odds: 27.00 hos bet365

Champions League odds bet365