Svårtippad omgång när det gäller Stryktipset vecka 48. Väldigt svårt att hitta säkra matcher vilket gör att det blir en rejält chansartad omgång med 2 säkra kryss på stryktipskupongen.

Stryktipsförslag vecka 48

Match 1. Aston Villa – Watford (x)

I förra hemmamatchen klarade Aston Villa oavgjort mot Manchester City där matchen slutade 0-0. Det var Rémi Gardes första match som huvudmanager för klubben. Därefter fick man rejält med torsk (4-0) borta mot Everton. Skillnaden hemma/borta är stor när det gäller Premier League. Watford har 2 raka förluster men mot bra motstånd. Tror på en jämn historia här där vi spikar krysset.

Match 2. Bournemouth – Everton (1×2)

Det var faktiskt lite synd om Bournemouth senast som ledde med 0-2 borta mot Swansea men som tappade till 2-2 fast man dominerat stora delar av matchen. Everton är så klart stora favoriter här efter fin form (3 vinster och 1 oavgjord på de 4 senaste). Jagielka saknas i bortalaget medans hemmalaget har flera namn på skadelistan. C Atsu, C Wilson, T Elphick, T Mings och M Gradel  missar alla matchen. Vi chansar på att det kan skrälla och tar med ettan på kupongen. Vårt tips helgardering.

Match 3. Crystal Palace – Newcastle (1×2)

Crystal Palace förlorade oväntat mot Sunderland hemma i måndags efter att ha tagit 4 poäng mot Liverpool och Manchester United. Newcastle har rest sig något men har problem med målskyttet (1 mål på de 4 senaste matcherna är för dåligt). Defensiven är helt okej och får man bara till det framåt så kan man kanske överraska här. Vårt tips helgardering.

Match 4. Manchester City – Southampton (1×2)

Manchester City åkte på en rejäl snyting hemma mot Liverpool senast där man förlorade med 1-4. Därefter förlorade man i veckan borta mot Juventus i Champions League med 1-0. Nu har man en ny tuff uppgift framför sig mot Southampton som spelar väldigt likt Liverpool med sitt höga presspel. Ska bli intressant att se om Southampton kommer våga sig på Klopps taktik borta mot City också och störa deras uppspelsfas. Vi helgarderar.

Just nu erbjuder Betsafe ett riskfritt spel på samtliga Manchester Citys matcher

All in på Man City

Match 5. Sunderland – Stoke (x)

Sunderland har spelat väldigt tight i de senaste två matcherna där prio har legat på defensiven. Det räckte till en 0-1 seger borta mot Palace senast och jag tror att man kommer spela likadant även om man nu har hemmaplan. Tabelläget ser inte bra ut och därför är varenda poäng viktig. Stoke har väldigt fin form med 4 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust på de 6 senaste. Är favoriter här men tycker att krysset känns väldigt bra då båda lagen spelar målsnålt. Vi chansspikar krysset.

Match 6. Blackburn – Sheffield Wednesday (1x)

Blackburn har endast 1 förlust på de 6 senaste men har lite svårt för att vinna. Hemma har man kryssat 4 gånger redan den här säsongen. Sheffield Wednesday har också fin form med endast 1 förlust på de 10 senaste. Dock har man spelat 4 av de 5 senaste på hemmaplan så frågan är om man kan leva upp till samma form i bortaspelet. Senast förlorade man borta mot Charlton med 3-1. Vårt tips 1x.

Match 7. Brighton – Birmingham (1)

Brighton har närmat sig toppen och den fina hemmaformen med 6 vinster, 2 oavgjorda och 0 förluster är starkt bidragande till att man just nu ligger på en 2:a plats i tabellen. Birmingham har blandat och gett där man varit väldigt ojämna i sitt spel. Tror inte att man kommer räcka till här då tufft motstånd väntar på andra sidan. Vi spikar ettan!

Supererbjudande hos Nordicbet som endast är tillgängligt via Svenskt Spel
supererbjudande hos nordicbet

Match 8. Cardiff – Burnley (1×2)

Cardiff är rejält svårslagna hemma där man endast har en förlust den här säsongen. Hade man varit bättre i bortaspelet så hade man legat betydligt högre upp i tabellen. Nu möter man Burnley som har 7 raka utan förlust vilket gör att det här känns som en öppen tillställning som kan sluta lite hur som helst. Vi helgarderar.

Match 9. Fulham – Preston (x2)

Vikande form för londonlaget Fulham som släppt in 9 mål på de 3 senaste matcherna. 1-1 borta mot MK Dons senast var inte speciellt övertygande och jag tror att man kommer få problem igen här då stabila Preston kommer på besök. Preston släpper in väldigt lite mål och framåt tror jag inte att det blir några problem i den här matchen. x2 känns väldigt bra på kupongen och blir vårt tips.

Match 10. Huddersfield – Middlesbrough (2)

Huddersfield har inte direkt rosat marknaden sista tiden. endast 1 poäng på de 5 senaste matcherna och nu väntar Middlesbrough som är i kalasform. 5 vinster på de 6 senaste där enda förlusten är borta mot serieledaren Hull. 2:an känns givet och blir vårt tips.

Match 11. Nottingham – Reading (12)

Skulle gärna se en helgardering här då båda lagen spelar rätt så målsnålt. Nottingham har ingen vidare form och har lite problem med målskyttet. Reading har varit iblandande i målglada matcher sista tiden och det känns väldigt svårtippat här då båda lagen har ojämn form. Vi håller det öppet och tippar 12.

Match 12. Queens Park Rangers – Leeds (1x)

QPR har ingen vidare form men hemma är man starka där man endast har 1 förlust den här säsongen. Möter här svårspelade Leeds som sett stabilare ut i år en förra säsongen. Krysset känns nära till hands men vi tar med ettan på kupongen i form av hemmaplan. Vårt tips 1x.

Match 13. Wolverhampton – MK Dons (1)

Två lag med dålig form. Wolves har spelat 2 raka oavgjorda matcher mot bra motstånd så kanske är det ett tecken på att formkurvan är på väg att vända. Jag tror att man bärgar 3 poäng här då MK Dons sjunker allt djupare i tabellen. Laget levererade i början av säsongen men har haft förtvivlat svårt att vinna sista tiden vilket 2 vinster på de 10 senaste matcherna vittnar om. Vi spikar ettan.

Stryktipsförslag vecka 48

Kommentarer om Stryktipset vecka 48

  • Systemet vi spelar heter R-4-4-144 och bygger på 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar för 144 kronor. Det har 12 rättsgaranti vilket innebär att om det är 13 rätt på ramen så är det minst 12 rätt på en utskriven rad.
  • Veckans säkraste match tror vi att Middlesbrough är borta mot Huddersfield.
  • Skrällen tror vi att Bournemouth eller Southampton kan stå för.
  • Ingen jackpot på Stryktipset den här veckan

– Hur tippar ni? Kommentera gärna! Ja då ses vi på Lördag igen… Nånstans….