Live sport stream tisdagen den 1 december bjuder på massor av högintressanta matcher inom fotboll, ishockey och basket. Se PSG, Manchester City och Everton spela, kolla på CHL-hockey med Skellefteå, Luleå och Frölunda, eller varför inte hänföras av fartfylld NBA-basket med åtta livesända basketmatcher med start redan inatt.

Se massor av streamad sport på NordicBet och bet365!

Live sport stream med fotboll, CHL och NBA

Live Sport Stream Zlatan IbrahimovicKul att vi kan njuta av Zlatans fotbollskonster en tisdag nu när PSG ska bortaspela mot tabelltrean Angers. Det blir säkerligen ingen lätt uppgift för gänget i PSG då Angers spelat riktigt bra denna säsong och dessutom vill visa de egna fansen att man till och med kan slå de regerande franska mästarna.

Vi som gillar engelsk fotboll får också vårt lystmäte när engelska ligacupen fortsätter (Capital One Cup) med bland annat Manchester City som möter svåra Hull vilka ligger fyra i Championship. Vi kan också välja att se Everton spela en möjligen ännu tuffare match när man gästar tvåan i Championship, Middlesbrough.

Nu sätter kvartsfinalerna igång i Champions Hockey League och det börjar bli spännande på riktigt. Vi har fortfarande tre svenska lag med in i kvartsfinalerna men tyvärr kan vi inte få mer än högst två svenska lag till semifinalerna då Luleå möter Frölunda i ena kvartsfinalen.

Ha nu en trevlig tisdag med live sport stream!

Direktsända matcher tisdag 2015-12-01

Fotboll

19:00 Angers – Paris SG (Ligue 1)

20:45 Manchester City – Hull (Capital One Cup)

20:45 Middlesbrough – Everton (Capital One Cup)

 

Ishockey – Champions Hockey League (CHL)

17:30 TPS – Lukko

17:30 Blues – Kärpät

19:45 HC Davos – Skellefteå AIK

20:00 Luleå HF – Frölunda

 

Basket – NBA

Tänk på att dessa NBA matcher livesänds redan inatt, alltså mycket tidig tisdag morgon.

01:30 Detroit Pistons – Houston Rockets

01:30 Miami Heat – Boston Celtics

02:00 Atlanta Hawks – Oklahoma City Thunder

02:00 Chicago Bulls – San Antonio Spurs

02:00 Milwaukee Bucks – Denver Nuggets

03:00 Utah Jazz – Golden State Warriors

03:30 Sacramento Kings – Dallas Mavericks

04:00 Los Angeles Clippers – Portland Trail Blazers