Det blir ett kortare stryktipsförslag vecka 49 då vi tyvärr haft lite svårt att hinna med. Hoppas ni har överseende med detta. Hjälp oss gärna att kommentera matcherna ni tror på eller om ni har någon information om skador eller avstängningar!

Stryktipsförslag vecka 49

Se upp för Sunderland borta mot Arsenal. Sunderland känns lite på gång och dessutom har Arsenals skadeläge förvärrats rejält. (Ta gärna en titt på skadeläget i premier league nere till höger). Vi garderar med kryss men för de som har råd så skulle jag nog ta med 2:an på kupongen.

Manchester United har problem med målskyttet och det kan bli svårt mot ett lågt spelande West Ham som avverkat flera storlag på bortaplan tidigare den här säsongen. Vi helgarderar.

Southampton förlorade i veckan stort mot Liverpool i ligacupen och jag tror man är rejält revanchsugna här då ett mediokert Aston Villa gästar. Ettan känns säker

Swansea är under isen och jag tror man kommer få det mycket svårt mot topplaget Leicester. 2:an känns bra.

Burnley har haft svårt att vinna sista tiden men jag tror det vänder nu efter 3 raka oavgjorda. Hemma har man mycket bra statistik och bör ha en god chans att klämma dit Preston.

Ingen jackpot på Stryktipset den här veckan. Ska bli spännande att se hur topplagen kommer rotera i December nu när matchandet duggar tätt. Arsenal kan som sagt få problem.

Stryktipsförslaget vecka 49 i sin helhet.

Stryktipsförslag vecka 49

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans..