Denna söndagsafton bjuder på intressanta fotbollsmatcher i La Liga, Serie A och Ligue 1. Streama Napoli-Roma, Villarreal-Real Madrid, Juventus-Fiorentina och Paris SG-Lyon.

Se alla matcherna gratis på bet365 livestreaming!

Streama Napoli – Roma kl. 18:00

Tabelltrean Napoli tar emot fyran Roma på San Paolo-stadion med kapacitet för över 60 000 åskådare. Och vi kan förvänta oss ett fullsatt stadion när det nu vankkas stormatch med superviktiga poäng som står på spel i toppen av Serie A.

Streama Villarreal – Real Madrid kl. 20:30

Matchen Villarreal och Real Madrid har liknande förutsättning som ovanstående match att bli en spännande tillställning med stort tryck på läktaren. Real Madrid ska från sin tredjeplacering i La Liga ta sig an hemmalaget och tillika femteplacerade Villarreal.

Streama Juventus – Fiorentina kl. 20:45

Kvällens andra riktigt stora möte i Serie A hittar vi mötet Juventus – Fiorentina. Tidigare årens oslagbara Juventus har haft en förvånansvärt trög inledning denna säsong men har nu senaste tiden återhämtat sig starkt fram till sin nuvarande femteplats. Man har med andra ord hittat formen ordentligt igen och det lär behövas då man möter ligans näst bästa lag, enligt tabelläget, Fiorentina.

Streama Paris SG – Lyon kl. 21:00

Avsluta streamandet för kvällen på allra bästa sätt med Ligue 1 live stream genom att kolla på PSG mot Lyon där vi förhoppningsvis får se Zlatan göra ett konstmål värt att minnas. Paris SG kommer med ett otroligt fint matchfacit inför mötet med Lyon då man inte förlorat en enda ligamatch på de 26 senast spelade matcherna. Nuvarande tabellsexan Lyon får alltså möta ett PSG och en mr. Zlatan i högform! På PSG:s hemsida går bland annat att läsa att det finns tre riktigt goda anledningar att titta på matchen PSG – Lyon. 1; se PSG vara fortsatt obesegrade, 2; se ännu mer mål från PSG och Zlatan, 3; se PSG fortsätta sitt hemmarekord som obesegrade på hemmaplan. Och det är också den sista hemmamatchen för året.

Streama kvällens fotboll från La Liga, Serie A och Ligue 1

Se ännu mer stremad sport? Kolla in det här i så fall!