Inget vidare resultat med gårdagens överspel. Får helt enkelt vänta på Espanyol att landa på överspelssidan ännu en omgång. För det är ju just Espanyol och Sevilla som spelat under 2,5 mål i minst fem raka matcher just nu. Celta Vigo anslöt sig även sent igår kväll.

Att just Sevilla spelat så tight är i min bok tämligen överraskande. Man har agerat stabilt bakåt med endast ett insläppt mål på de fem senaste. Riktigt imponerande, även om motståndet kunde ha varit värre. Unai Emery verkar hur som helst ha lyckats få ihop det defensivt så här långt.

Det finns en så fin offensiv slagkraft i det här laget. Det går fort via mitten – ut på flankerna – inlägg – pang. Ofta längs backen. Alltid lika trevligt att se. Framåt har man alla korten tillgängliga idag, där Gameiro ser ut att starta längst upp före spelare som Llorente och Immobile.

Sevilla har således häng på topplagen men står för närvarande, även det väldigt förbryllande, utan seger på bortaplan denna säsong. För mig som älskar att leta efter trendbrott är ju det inget annat än positivt. För Sevilla kommer att gå över 2,5 mål. Sevilla kommer att ta sin första seger på bortaplan. Det är bara en fråga om tid.

Nu möter man Granada borta. Och visst ska det finnas chanser för en del mål här. Hemmalaget har det tufft i botten och är i stort poängbehov samtidigt som man får tillbaka viktige Isaac Success i offensiven. Förväntar mig att Granada tvingar fram ett och annat här, vilket öppnar för en hel del tänkbara drag.

En rak bortaseger är inte dum till 1.80. Inte heller över 2,5 mål till dubbla insatsen.

Väljer ändå att fokusera mest på Sevilla över 1,5 mål till 1.83 hos bet365