Full omgång mitt i veckan i Premier League där matcherna spelas tisdag och onsdag. För oss som älskar PL så är det riktigt gött med de här veckomatcherna. Jämna matcher uppe på tapeten ikväll och jag skulle nog undvika spel på United som haft problem med målskyttet under lång tid. Newcastle vet man aldrig var man har och det kan sluta lite hur som helst.

Vi kommer ikväll istället rikta blickarna mot Bournemouth som alltid går på offensiven och försöker pressa alla lag i ligan högt upp i banan. Friskt vågat hälften vunnet. Vi tror på ett liknande scenario ikväll när West Ham gästar Vitality Stadium. En öppen och underhållande kvällsmatch gör att vi tror på att båda lagen kommer göra mål. Skulle inte förvåna mig om Carroll lyckas knoppa in en hörna. Bournemouth har återförenats med Lewis Grabban som kommer spetsa till offensiven.

Vårt speltips är att båda lagen gör mål till oddset 1.85 hos världens bästa bettingbolag bet365

båda lagen gör mål bet365

Bournemouth – West Ham har matchstart klockan 20.45 och visas av tv kanalen Viasat Sport.