Veckans stryktips erbjuder 9,5 miljoner extra i jackpot. Det känns bra då omsättningen förmodligen inte kommer vara lika hög den här helgen. Det har varit en lång lönemånad med både jul och nyår där många först får påfyllt på kontot efter helgen.

Stryktipsförslag vecka 3

Match 1. Crystal Palace – Tottenham (1×2)

Tycker Tottenham känns som alldeles för stor favorit här. Dels är det Londonderby vilket alltid innebär heta känslor. Formen talar för Tottenham men Palace har avverkat flera storlag den här säsongen och kan mycket väl vinna här. Båda lagen har ett ljust skadeläge där endast Bolasie ser ut att missa matchen för hemmalaget. Vi tycker det känns öppet och väljer att helgardera.

Match 2. Leicester – Stoke (1)

Leicester vägrar vika ner sig i toppstriden. 1 poäng mot Villa borta senast var nog inte vad man räknat med. Nu möter man ett Stoke som gått riktigt starkt sista tiden och det känns lite som ett vägskäl. Börjar laget bli tröttkört? Vardy har inte gjort mål på ett tag men defensiven ser intakt ut. Stoke har en del småkrämpor där spelare som Cameron, Muniesa, Ireland, Walters och Shawcross alla är osäkra kort. Leicester saknas M James. Hemma är man starka där man endast har förlorat mot Arsenal den här säsongen. Vi spikar ettan.

Match 3. Manchester United – Southampton (1×2)

Viktig seger för United senast borta mot Liverpool. Dock tycker jag man hade lite flyt där. Southampton är bättre hemma än borta men har 2 raka segrar och 5-0 i målskillnad och kan kanske störa United här. Jag tycker 2:an är kittlande att ha med på stryktipset då Southampton kan blixtra till emellanåt vilket Arsenal fick bevittna för några omgångar sen när Arsenal krossades med 4-0. Båda lagen kan med lite tur ha skadefria trupper att tillgå. Vi helgarderar.

Match 7. Birmingham – Ipswich (x)

Båda lagen jagar kvalplats till Premier League. Båda lagen kommer på förhand vara nöjda med oavgjort när man ligger så pass nära varandra i tabellen. Alltid vågat att ha med ett säkert kryss på kupongen men det känns bra i den här matchen. Lagen har spelat oavgjort 3 av 5 matcher inbördes. Vi chansspikar krysset.

Match 9. Cardiff – Rotherham (1)

Det här är veckans spik i mina ögon. Rotherham är helt ur form även om man med tur lyckades vinna över Brighton med 1-0 för nån omgång sedan. Rotherhams bortafacit är 2 vinster, 2 oavgjorda och 10 förluster såhär långt. Cardiff är hemmastarka och jagar kval. Ska det vara möjligt så får man inte tappa poäng i sådana här matcher. Jag tror att man kommer köra över Rotherham rejält hemma. Vi spikar ettan!

Match 10. Charlton – Blackburn (2)

Kris i Charlton! Ingen vinst på de 10 senaste matcherna och i de två senaste har man målskillnaden 0-11. Nu möter man Blackburn som har en mycket bättre trupp. Enda problemet som jag ser det är att Blackburn har haft problem med målskyttet men sett stabila ut bakåt. Förmodligen lossnar det nu mot kanske seriens för tillfället formsvagaste lag. Säker tvåa!

Match 12 Middlesbrough – Nottingham (1)

Boro åkte på en snöplig oväntad förlust senast mot Bristol City borta. Jag tror man är revanchsugna nu och det kommer ett mediokert Nottingham få erfara. Hemma har man bara en förlust den här säsongen och sett riktigt stabila ut. Den fina hemmaformen gör att man toppar tabellen. Ettan känns väldigt bra.

Stryktipsförslag vecka 3

Kommentarer om stryktipset

Rejält svårtippat den här veckan med många ovissa matcher. Riktigt svårt att hitta spikar på kupongen. Systemet är reducerat och bygger på R-4-4-144 som innebär 4 halvgarderingar och 4 helgarderingar för 144 kronor.

Veckans säkraste match på stryktipset tror vi att Cardiff är hemma mot Rotherham

Skrällen på stryktipset tror vi att Southampton kan stå för borta mot Manchester United.

Glöm inte att det är extra pengar i och med jackpoten på ca 9,5 miljoner den här veckan.

Ja då ses vi på Lördag igen… nånstans!