bet365

Den här veckan kommer vi ha en liten annan variant på stryktipsförslaget. Vi har tippat systemet R-4-4-144 i flera veckors tid men till helgen är det FA-cupen och alldeles för många lag som vi har dålig koll på. Vi kommer ta ut 4 säkra matcher och sen helgardera resten. Låter det dyrt? Systemspelet är reducerat och kostar 222 kronor. Nackdelen är att det endast är 11 rättsgaranti. Sätter du de 4 säkra matcherna så är det minst 11 rätt på stryktipskupongen med chans på 13.

videoslots.com

Stryktipsförslag vecka 4 – 2016

Här följer våra 4 spikar som vi tagit ut den här veckan.

Match 2. Arsenal – Burnley (1)

Arsenal brukar gå långt i FA-cupen och prioriterar den högt. Burnley är ett litet lurigt motstånd här men jag tror man vill revanschera sig efter 0-1 förlusten hemma mot Chelsea senast. Burnley ligger på en 3:e plats i The Championship, har riktigt fin form men jag tror ändå det blir svårt här. Vi spikar ettan!

Match 3. Aston Villa – Manchester City (2)

Aston Villa har rykt upp sig lite på slutet och tagit sina poäng. Man har inte förlorat någon av de 4 senaste matcherna. Tyvärr tror jag att City är klassen bättre här och laget har ett väldigt ljust skadeläge i den breda truppen där endast Nasri saknas. Inbördes brukar City ha hyffsat lätt mot Villa med 3 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust på de 5 senaste. I brist på andra matcher så spikar vi 2:an och letar skrällar på annat håll.

Match 11. Shrewsbury – Sheffield Wednesday (2)

Shrewsbury håller till i League One. Här ligger man farligt nära nedflyttning och har ingen vidare form. Sheffield Wednesday har fin form med 4 vinster och 1 oavgjord på de 5 senaste och ska vara klasser bättre än motståndet här. 2:an känns mycket bra på stryktipset den här veckan.

Match 12. West Bromwich – Peterborough (1)

Premier League mot League One. West Bromwich har varit rätt så stabila sista tiden och Jonas Olsson har hållit ihop mittförsvaret riktigt bra. Endast 1 förlust på de 7 senaste. Tror att man dessutom är rejält motiverade här då man har chansen att gå långt i årets upplaga av FA-cupen. Peterborough som håller till i League One har 2 raka förluster där och jag tror inte att man kommer överraska här. För mig är det här veckans säkraste match och en given spik på Stryktipset.

Stryktipsförslag vecka 4

Kommentarer om veckans Stryktipsförslag

– Ingen jackpot på stryktipset den här veckan.
– Veckans säkraste match är West Bromwich hemma mot Peterborough
– Skrällen tror vi att West Ham kan stå för borta mot Liverpool. Man har skakat topplagen på bortaplan förut den här säsongen och har dessutom fin form.
– Veckans system bygger på hela 9 helgarderingar och heter R-9-0-222 och kostar alltså 222 kronor. Det är ett reducerat system.

Veckans stryktipsfråga.

Kan ni nämna 3 svenska landslagsspelare som dragit på sig Sheffield Wednesdays blåvita dress när de höll till i Premier League?

Vinnaren belönas med en klapp på axeln!

Ja då ses vi på Lördag igen! Nånstans…