Riktigt svårt att hitta spikar den här veckan på Stryktipset. Därför kommer vi testa ett nytt reducerat system som erbjuder många garderingar för en relativt låg summa pengar. Systemet heter R-7-2-108. För 108 kronor så får vi 7 helgarderingar och 2 halvgarderingar där vi alltså ska ta ut 4 säkra matcher. Vårt reducerade system har 11 rätts garanti vilket innebär att om det är 13 rätt på ramen så är det minst 11 rätt på en utskriven rad.
videoslots.com

R-7-2-108 med våra 4 säkra

Här följer de 4 säkra matcher som vi tagit ut på veckans stryktips.

Match 2. Liverpool – Sunderland (1)

Liverpool har en diger skadelista men hemma på Anfield ska det mycket till om man inte vinner över Sunderland. Sunderland har dessutom ett uselt bortafacit i ligan. D Origi, P Coutinho, M Skrtel, J Rossiter, D Sturridge, D Ings och J Gomez saknas alla i hemmalaget. Kaboul och Sebastian Larsson. Inbördes möten har Liverpool 4 vinster och 1 oavgjord mot Sunderland i de 5 senaste matcherna. Tror dessutom att Liverpool är rejält revanchsugna efter förlusten mot Leicester borta i veckan. Vi spikar ettan.

Match 6. Tottenham – Watford (1)

Jag har sagt det förut och säger det igen. Tottenham blir farliga när det gäller guldstriden. De har kryssat lite väl mycket under säsongen men förlorar sällan. Nu ser det ut som formen börjar infinna sig både för laget och för Harry Kane som gjorde 2 mål senast borta mot Norwich. Tottenham har för övrigt spelat 4 raka matcher på bortaplan och vunnit alla dessa. Man har smällt in hela 12 mål i de här matcherna. Även om det är Londonderby så ser jag Spurs som klara favoriter här. Etta känns given på tipset!

Match 11. Middlesbrough – Blackburn (1)

Middlesbrough har haft det lite jobbigt sista tiden med uddamålsförluster och framförallt har man haft problem med målskyttet. Man har bara gjort 1 mål på de 4 senaste matcherna. Blackburn har 3 raka utan förlust men det är matcher mot mediokert motstånd (Oxford, Charlton och Newport). Tuffare motstånd nu och jag tror Middlesbrough åter hittar vinnarspåret. Normalt sett är man och har varit rejält starka hemma på River Side Stadium. Vi spikar ettan!

Match 13. Reading – Wolverhampton (1)

Nu blir det desto mer svårtippat. Det har helt klart varit svårt att ta ut 4 säkra på Stryktipset den här veckan. Reading känns som en chansning i brist på andra matcher på stryktipskupongen. Dock tror vi att de har en väldigt god chans. Wolverhampton har släppt in en hel del mål sista tiden och Reading har en livsfarlig forward i Matej Vydra som gjorde hattrick för ett tag sen mot Huddersfield och bland annat sänkte Walsall med 2 mål i FA-cupen. Redan som 20 åring blev han utsedd till årets spelare i The Championship 2013. Vi tror att han tillsammans med de övriga kan sänka Wolves hemma på Madejski Stadium.

R-7-2-108

Kommentarer om veckans stryktipsförslag

  • Systemet heter R-7-2-108 och har 11 rättsgaranti. Tippa 7 hel och 2 halv för 108 kronor.
  • Veckans säkraste match anser vi att Tottenham är hemma mot Watford
  • Skrällen tror vi att Aston Villa kan stå för hemma mot Norwich
  • Ingen jackpot på stryktipset den här veckan
  • Tråkigt nog vad vi kan se i dagsläget så visas inte någon Premier League match på Lördag i TV. Viasat sänder Fulham – Derby från The Championship med start 16.00. Antingen ser du den via Unibet Live Stream eller så får man köpa den via Viaplay.

Veckans stryktipsfråga

När Newcastle tillhörde toppen på på Premier League på andra halvan av 90-talet så spelade Keith Gillespie en viktig roll på ena kanten. Men vilken fransman dominerade den andra kanten i detta framgångsrika Newcastle?

Kommentera gärna så ses vi på Lördag! nånstans