Den här veckan ser det riktigt svårt ut och vi väljer ett system med 4 säkra som har 11 rätts garanti för 222 kronor. Vid en första anblick av stryktipskupongen så hittar man nästan inte en enda match som känns säker. Vi har gjort 4 val av säkra varav ett sticker ut lite mer.

spinson casino

Stryktipsförslag vecka 06 – 2016

Vi kommer endast kommentera de fyra matcher som vi tagit ut som säkra då resten är helgarderingar.

Match 2. Crystal Palace – Watford (2)

Den här tvåan kan tyckas anmärkningsvärd men vi har en magkänsla som säger att Palace kommer passa Watford perfekt. Watford har endast släppt in 1 mål i de tre senaste matcherna och defensiven har sett riktigt fin ut. Här kommer man kunna backa hemma och kontra på Palace med ett av ligans bästa anfallsvapen i Ighalo Odion och Troy Deeney. Tillsammans har de gjort 20 mål för Watford. Tvåan på stryktipskupongen i den här matchen är så klart en chansning men vi gillar spiken och testar den.

Match 3. Everton – West Bromwich (1)

Everton har riktigt fin form med 3 raka segrar och 9-0 i målskillnad. Romelu Lukaku ligger på en andra plats i Premier Leagues skytteliga och det mesta pekar uppåt för Liverpoollaget. Tyvärr har man lyckats kryssa alldeles för många gånger den här säsongen för att blanda sig i striden om champions league platser. Våren brukar dessutom vara Evertons del av säsongen då man brukar prestera som bäst. West Bromwich saknar J Evans, J Morrison och C McManaman. Även om West Bromwich sällan förlorar så känns ettan bra på kupongen.

Match 7. Brighton – Bolton (1)

Bra form på Brighton som jagar direktuppflyttning till Premier League. 3 raka segrar och hemma är man rejält starka med 10 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster den här säsongen. Bolton har visserligen tagit lite poäng sista tiden men haft flertalet hemmamatcher på schemat. Nu väntar svår bortamatch och vi tror inte att man har speciellt mycket att hämta här. Ettan är bästa spiken på veckans stryktips.

Match 13. Sheffield Wednesday – Brentford (1)

Hemma har Sheffield Wednesday bara förlorat en match den här säsongen. Formen är god med bara en förlust på de 8 senaste matcherna. Inbördes brukar man ha lätt mot Brentford där man inte förlorat någon av de 5 senaste mötena. Känns som lagen har skilda formkurvor också. Brentford har gått knackigt sista tiden och vi tror att man kommer få mycket svårt att ta poäng här. Vi spikar ettan.

stryktipsförslag vecka 6 2016

Kommentarer om stryktipsförslaget

  • Systemförslaget är ett reducerat system med 11 rätts garanti. Det heter R-9-0-222 och kostar alltså 222 kronor. Sätter man de 4 säkra matcherna så är det minst 11 rätt på en utskriven rad. Här kan du läsa mer om reducerade system.
  • Veckans säkraste match tror vi Brighton är hemma mot Bolton.
  • Skrällen tror vi Huddersfield kan stå för borta mot Nottingham. Nottingham är väldigt ojämna i sitt spel. Det brukar komma en förlust när man tror att de hittat formen.
  • Ingen jackpot på stryktipset den här veckan.
  • Norwich – West Ham är huvudmatchen på lördag och visas av Viasat Fotboll med start klockan 16.00

Hur tippar ni? Kommentera gärna!