Idag är det många härliga matcher på schemat. Ska bli spännande och se hur Manchester United tar sig an Sunderland borta. United har sett bättre ut sista tiden och gjorde det mycket bra mot Chelsea borta senast där man var nära att få mig sig alla 3 poängen. Tycker 2:an känns helt klart spelvärd till oddset 1.75. Framför allt ytterbacksspelet var riktigt bra mot Chelsea där både Borthwick-Jackson och Darmian kom flygande på kanterna. Fortsätter man på samma väg som man gjort så ska man ha en mycket god chans att bryta ner Sunderland.

Stoke har usel form och Bournemouth känns lite på uppgång. Hemma har Bournemouth haft det lite motigt den här säsongen men ibland blixtrar man till med sitt höga presspel. Eftersom man inte på något vis har säkrat nytt kontrakt och har endast 5 poäng ner till nedflyttningsstrecket kommer man vara rejält taggade här. Ettan till fina oddset 2.05 lockar att testa till en låg insats.

Skrälloddset hittar vi i Norwich – West Ham. Norwich har 6 raka förluster och det ser allt annat än bra ut. West Ham har bara en förlust på de 5 senaste matcherna och endast 2 poäng upp till Manchester United i tabellen. Oddset 3.10 på en 2:a måste också testas för en liten peng.

I Chelsea – Newcastle skulle jag avstå från spel. Chelsea har kommande Champions League i veckan mot PSG och brukar även ha svårt mot Newcastle.

Våra speltips när det gäller Premier League lämnar vi in hos bet365 – världens bästa betting bolag online.

speltips premier league