Champions League står på schemat denna tisdag och tycker mig ha funnit ett överodds på målmarknaden i Frankrike. PSG v Chelsea 20:45.

Dominansen har aldrig varit större för Paris Saint Germain i Ligue 1. En snabb granskning av tabellen visar att ligatvåan Monaco, rent poängmässigt,  ungefär har lika stort avstånd till nedflyttningsplats som upp till PSG. Om det sedan beror på parisarnas totala överlägsenhet eller snarare bristande kvalité på de övriga lagen i Ligue 1 råder det fri tolkning kring. Många menar ju att PSG tagit ytterligare kliv och närmat sig lag som Bayern München, Barcelona och Real Madrid. Att man numera är ”på riktigt” helt enkelt.

Nu ställs man alltså mot ett Chelsea  vars säsong präglats av turbulens på alla håll och kanter redan från start. Champions League erbjuder kanske samtidigt någon form av upprättelse nu när ligatiteln är long gone. Och visst har man spelat upp sig på sistone, med en klar seger i helgen och alltjämt obesegrade sen Hiddink tog över tränarposten efter Mourinho.

Matchbilden känns relativt klar på förhand. PSG är befogad favorit hemma och lär styra det mesta från start. Tycker ändå att oddset för ettan sjunkit lite väl lågt, och likväl bör Chelseas chanser att hota offensivt ändå vara hyfsade.

PSG måste såklart gå för segern här och jag skulle bli mycket förvånad om man gick mållösa. Samtidigt har jag också svårt att bortse från bortalagets fina offensiv i spelare som Costa, Hazard och Willian där kvalitén är tillräcklig för att straffa vilket lag som helst. Att Chelsea ska hitta nätet idag känns minst 50/50. Därför är allt över dubbla pengarna lite väl generöst här och absolut värt att testa.

Båda lagen gör mål spelas till trevliga 2.20 hos bet365