Avtstår spel på följande

Då är det äntligen dags för lite spännande Champions League matcher igen. Om vi bortser från Roma – Real Madrid så har vi 3 riktigt stora matcher att se fram emot. Paris SG – Chelsea är det så klart mycket snack om på förhand. Ur ett spelperspektiv så kommer vi inte spela på den matchen. PSG går in som favoriter men den här gången känns det som att Chelsea har allt att vinna och kan man få med sig ett bra resultat borta så kan man mycket väl slå ut PSG hemma på Stamford Bridge i returen. Räkna med ett defensivt spelande Chelsea som ännu inte förlorat under Hiddink.
Juventus tror jag kan skaka Bayern hemma men kommer förmodligen få svårt i returen. Jag tror även här på en stängd match ikväll och svårt att se hur det kommer sluta. skulle jag välja nåt spel så är det under 2.5 mål i matchen till oddset 1.65 hos Betsafe.

Kvällens speltips

Vi kommer istället rikta kvällens speltips till Arsenal – Barcelona. Arsenal tog en viktig seger i helgen mot Leicester i kampen om ligatiteln. Koscielny är ett osäkert kort i Arsenals backlinje och det är tveksamt om han kommer till start. Wilshere och Carzola är långtidsskadade. Är Koschielny borta så blir det inte roligt för Mertesacker att försöka hänga med när Barcelona går till anfall. Vi vet ju vilken trio de har där framme och att Barcelona spelar nästan likandant borta som hemma. Dessutom måste Arsenal gå framåt på sin hemmaplan för att ha någon som helst chans att överleva mötet på Camp Nou i returen. Jag tror tyvärr det kommer straffa sig och att Barcelona som vann med 6-1 hemma mot Celta Vigo i helgen tar hem segern på Emirates. Vi kommer spela raka tvåan till medelinsats till oddset 1.70 hos spelbolaget betsafe.

Odds champions league åttondelsfinaler