Trevligt att BLGM satt redan i halvtid till 2.20 igår. Hoppas kunna rida vidare på samma våg när nya åttondelsfinaler står för dörren. Riktar mig mot Italien och Roma v Real Madrid 20:45.

En usel höst fick till slut Garcia sparkad. Finns väl inget att orda om i det beslutet. Det var dags för en förändring helt enkelt. Spallettis återkomst har ju dessutom fått önskad effekt med fyra raka segrar och en pånyttfödd vilja och glöd.

Real, å sin sida, spelade en oerhört underhållande match mot Bilbao i helgen. En extremt rörig första halvlek där bortalaget kunde borde ha gjort fler än ett mål. Real löste det hela till slut och vann rätt komfortabelt. Formen är trots allt fin och guldstriden är alltjämt tuff mellan de tre lagen där uppe.

Det här är en riktigt intressant match av många anledningar. Roma är helt klart underdog här, men ställs mot Real i ”rätt” skede av säsongen. Spallettis intåg, den goda formen och ett starkt hemmafacit är alla faktorer som kan användas som argument för att Roma kan stå upp relativt väl i kväll.

Jag tror Real Madrid får slita hårt för eventuella mål i dag, och bör genom sitt förväntade bollinnehav ha en god chans att samla på sig hörnor här. Tycker linan på 5.5 är generös för ett lag av den här kalibern. Hade snarare förväntat mig 6,5 till ett högre odds.

Real Madrid över 5,5 hörnor spelas till 1.90 hos bet365