Ny hemsida

Svenska Spel lanserar nu ett helt nytt utseende på sin hemsida. Tidigare har man kört dubbelt ett tag med både gamla och nya sidan där främst den nya delen hittats via surfplattor och mobilen. Det nya utseendet har främst responsiv design vilket den gamla hemsidan saknade. Med responsiv design menas att storleken och informationen anpassar sig beroende vilken enhet som du besöker sidan med. Surfar du tex till svenska spel med en mobil så hamnar informationen mer på höjden och knappar blir större och på så vis lättare att klicka på.

Stryktipset ger mer

Vill man t.ex tippa på Stryktipset hos Svenska Spel så har sidan blivit mycket bättre än den var tidigare. Förut fick du upp en pop-up med information om matcherna och det blev lite jobbigt i längden att navigera runt för att ta reda på statistik om lagen. Nu kan du växla match och samtidigt direkt få upp information till höger om vald match. Här ges även senaste nytt och ”läget i laget” information. Klickar man på inforutan ”Senaste från TT” så expanderar rutan och man kan läsa mer om vad nyheten säger. Det är väldigt smidigt och klart mycket bättre att man kan hitta all information och navigera runt på samma sida. Som alltid med nytt utseende så tar det ett tag att vänja sig men får man ge det några helger så är jag övertygad om att vi inte kommer sakna den gamla hemsidan. Framförallt inte om vi besöker den med en surfplatta eller mobil.

Nya svenska spel

Spelkoll hos Svenska Spel

I och med lanseringen så kommer du kunna få en bättre spelkoll över dina spelvanor. Redan idag kan du gå till ditt konto och få en sammanställning för hur du ligger till på ditt spelkonto. Svenska Spel har samlat statistik för dina vinster respektive förluster bakåt i tiden. Klicka på ditt namn uppe i högra hörnet och välj spelkoll. Därefter väljer du Alla spel och sen översikt så hittar du hur du ligger till totalt sett.

Spelkoll svenska spel

Personligen gillar jag spelkollen då det motiverar till ett sundare spel. Här kan ni läsa mer om ansvarsfullt spelande.

Vad tycker ni själva om Svenska Spels nya hemsida? Kommentera gärna för och nackdelar.