Dags för nya lag att äntra slutspelet i Champions League. Spännande matcher idag med Arsenal v Barcelona och Juventus v Bayern. Jag riktar in mig på det förstnämnda mötet, där oddset på tvåan klättrat under förmiddagen.

Barcelona ser ostoppbara ut för tillfället. Med fem raka segrar i ligaspelet har man kopplat ett starkt grepp om förstaplatsen. Under höstens gruppspel gjorde man processen kort mot lag som Roma och Leverkusen och är favorit till att ta hem hela turneringen för andra gången i rad.

Arsenal är ju som bekant med i titelracet i Premier League för första gången på länge. I CL-sammanhang är man dock en klar underdog. Frågan är om det någonstans kommer att lysa igenom. Trots de eviga skadeproblemen kan Wenger skicka ut en slagkraftig elva ikväll med Özil, Sanchez och Giroud i synnerhet.

Arsenal. Hemmaplan. Första mötet. Visst går det att argumentera för att skrällchanser finns. Men samtidigt har jag svårt att blunda för bortalagets kvalité när Enrique beordrar en seger. 1.70 har blivit 1.80 och då väljer jag att investera.

Rak bortaseger testas till 1.80 hos bet365

* Liveoddserbjudande! Placera ett spel före matchstart på Arsenal mot Barcelona och få ett riskfritt Liveoddsspel till samma värde under matchens gång. Klicka här för att läsa mer