Den här veckan tippar vi 4 säkra matcher och helgarderar resten. Systemet kostar 222 kronor och har 11 rättsgaranti. Går de 4 säkra matcherna in så är det minst 11 rätt på en rad med chans på 13.

Stryktipsförslag vecka 08

Vi kommer här endast diskutera de 4 matcher som vi tagit ut som säkra på stryktipskupongen.

riskfri betting

Match 1. Leicester – Norwich (1)

Leicester är på största allvar inblandade i striden om ligatiteln. Båda lagen kan med lite tur ha helt skadefria trupper att välja ifrån. Jamie Vardy och Riyad Mahrez har varit ett hot för alla försvar den här säsongen. Roberth Huth och Wes Morgan har varit hur stabila som helst och tagit bort det mesta i luftrummet. De är inga spelande mittbackar men otroligt fysiskt starka och placeringssäkra. Norwich har ingen vidare form även om man klarade oavgjort senast mot West Ham hemma. Innan dess hade man 5 raka förluster och det ser inte ut som att man kommer klara nytt kontrakt i dagsläget. Klasskillnad här och vi spikar ettan.

Match 3. Stoke – Aston Villa (1)

Det kändes som Villa var lite på gång ett tag men då åkte man på storförlust med 6-0 mot Liverpool i ligan. I veckan har man träningsspelat mot sitt egna U-21 lag. Vet inte vilket lag seniortruppen ställde upp med men man åkte på torsk med 3-0 mot U-21. Nej det känns som att man har stora problem just nu och att åka till Britannia Stadium och möta Stoke som är starka hemma lär inte bli en enkel uppgift. Ettan känns stabil och blir en av våra säkra på veckans stryktipsförslag.

Match 4. Watford – Bournemouth (1)

Watord har fin form med 3 vinster och 1 oavgjord på de 4 senaste matcherna. Bournemouth åkte ut ur FA-cupen mot Everton och kan nu helt fokusera på ligan. Watford har ett av ligans vassaste anfallspar i Ighalo Odion och Troy Deeney. Bournemouth brukar spela med rätt så högt presspel även på bortaplan och jag tror att det kan straffa sig här mot Watfords tighta försvar och snabba omställningar. Watford är fortfarande med i kampen om en Europa League plats och då har man inte råd att tappa poäng här. Vi spikar ettan.

Match 11. Nottingham – Bristol City (1)

Nottingham hade det jobbigt i höstas men  har bilvit allt bättre sista tiden. Sen i december har man bara förlorat 2 av 14 ligamatcher varav den senast förlusten kom nu i veckan mot ett svårspelat Burnely på bortaplan. Man förlorade med 1-0 men rent spelmässigt var det jämnt. Bristol City förlorade senast med 0-4 hemma mot Brighton. Det känns som Nottingham är bättre för tillfället och ettan känns bra.

Stryktipsförslag vecka 8 2016

Kommentarer om Stryktipsförslaget

  • Tipsförslaget bygger på ett R-9-0-222 raders system som har 11 rätts garanti.
  • Säkraste matchen tror vi Stoke är hemma mot Aston VIlla
  • Skrällen tror vi Fulham kan stå för hemma mot Middlesbrough då man har kapacitet för att slå vilket lag som helst i ligan.
  • Ingen jackpot på tipset den här veckan

Ja då ses vi på Lördag igen, nånstans!