Synar en relativt låg hörnlina i den sena Bundesliga-fighten Frankfurt v Schalke 19:30. Håller mig kortfattad.

FC Schalke 04 tuffar på hyfsat i Bundesliga. Trots lite oklar form på sistone har man alltjämt häng på både Europa- och Champions league-platserna. Nu väntar en lurig drabbning borta mot ett hårt krigande Frankfurt i lika stort poängbehov.

Hemmalaget huserar ju på motsatt halva av tabellen och balanserar farligt nära ”fel sida” av strecket. Saknar, precis som Schalke, en hel del spelare här och siktar i första hand på att undvika förlust snarare än att riskera alltför mycket under inledningen.

Initialt lär Schalke äga mycket boll men jag misstänker att eventuell utdelning framåt kan dröja.

Alldeles oavsett tycker jag linan är felsatt på Schalke här. Jag förväntar mig en ganska jämn match, där Schalke får ägna sig att nöta ner detta Frankfurt. Detta bäddar i min bok för hörnläge.
Bortalaget är ett av ligans ”bästa” hörngäng och detta spel är värt att synas till ett helt ok odds.

Schalke över 4,5 hörnor spelas till 1.72 hos bet365