Vi fortsätter på den inslagna vägen med reducerat system för 222 kronor. Vi har den här veckan tagit ut 4 stycken säkra ettor på stryktipskupongen där alla är hemmahörande i Premier League. Lägg även till att veckans stryktipsförslag erbjuder ca 12,5 miljoner i jackpot.

riskfri betting

Veckans 4 säkra matcher på stryktipset

Match 1. Chelsea – Stoke (1)

Chelsea har hittat formen och inte förlorat i ligan sedan december. Visserligen väntar Paris SG i returen och eventuellt vilar man några spelare. I veckan mot Norwich lät man Kenedy och Traore starta med lyckat resultat. Spelare som Willian och Mikel vilades från start och förmodligen går de in i startelvan mot Stoke. Stoke vann över Villa senast hemma med 2-1 men imponerade inte speciellt mycket. Chelseas form och hemmaplan gör att man går segrande här.

Match 3. Manchester City – Aston Villa (1)

Manchester City börjar sladda lite i tabellen och ligger farligt nära att hamna utanför topp 4. Man får absolut inte tappa poäng här vilket jag heller inte tror att man gör. Man är så pass bra och Villa som är rejält under isen ska inte ha någonting att säga till om. Räkna med att Aston Villa kommer att parkera bussen och försöka få med sig en poäng. City har 2 raka förluster i ligan och räkna med att man kommer göra allt för att vända den trenden här. Klasskillnad!

Match 5. Southampton – Sunderland (1)

Southampton var inne i en riktigt bra trend. Sen kom vändningen mot Chelsea där man hade ledningen till den 75:e minuten och förlorade med 1-2. Därefter förlorade man i veckan borta mot Bournemouth. Normalt sett är man starka hemma och försvaret ser bra ut. Long väntas tillbaka i hemmalaget. Sunderland släpper in en hel del mål och jag tror inte att man kommer lyckas göra nåt framåt på Southamptons tighta försvar. Etta!

Match 6. Swansea – Norwich (1)

Viktigt 3 poängsmatch kring strecket. Swansea har en helt skadefri trupp att tillgå. A Tettey, S Naismith, S Bassong och A Wisdom är osäkra kort i Norwich. Mot Chelsea nickade Brady och Gary O’Neil ihop där O’Neil fick ett otäckt sår och Brady 2 tänder utslagna. Båda väntas kunna spela. Norwich har 1 vinst och 9 förluster i de 10 senaste bortamatcherna. Swansea förlorade svår bortamatch mot Tottenham senast med 2-1 och lär vara revanchsugna. Hemmaplan avgör.

stryktipsförslag vecka 9 2016

Kommentarer om stryktipsförslaget.

  • Systemet heter R-9-0-222 och bygger på 4 säkra matcher. Går dessa fyra matcher in så är det minst 11 rätt på en utskriven rad. Tipsförslaget erbjuder med andra ord 11 rätts garanti.
  • Veckans säkraste match ser vi att Manchester City är hemma mot Aston Villa
  • Skrällen tror vi att Bournemouth kan stå för borta mot Newcastle. Bournemouth vann senast hemma över svåra Southampton med 2-0 och kommer stärkta från den segern.
  • Räkna med rejäl omsättning på veckans stryktips då vi har 12,5 miljoner extra i jackpot samt 6 stycken Premier League matcher med på kupongen.
  • Se gärna över skadeläget i Premier League lagen här till höger innan ni tippar.
  • The Championship är alltid svårtippat och därför känns det skönt att ha hittat 4 spikar i Premier League matcherna. Håller ni med eller har ni andra heta tips på veckans stryktips så kommentera gärna!

Ja då ses vi på lördag igen!.. nånstans