Superfint möte väntar på Olimpico i kväll. Roma v Fiorentina med avspark 20:45. Du kan se matchen i streamad direktsändning på bet365.

Viss turbulens kring Francesco Tottis vara eller icke vara i Roma på sistone. Spalletti och hela ledningen har fått utstå kritik kring hur man hanterat hela situationen, som nu verkar ha lugnat ner sig. Samtidigt som denna karusell snurrat på har Roma vunnit hela sex raka matcher i serie A och återfått tron på titelrace och viktiga CL-platser.

Fiorentinas fina säsong håller alltjämt i sig när vi nu kommit en bra bit in i 2016. Normalt sett, om man tittat på tidigare säsonger, hade en förlust letat sig in lite här och var. Men dessa poängtapp har inte funnits på samma sätt i år. Sena avgöranden i kombination med att man undvikit förlust mot exempelvis Napoli senast gör att man faktiskt känns verkliga i år.

Det är alltså ett pånyttfött Roma som tar sig an en klurig uppgift här. Nainggolan förväntas vara tillbaka på mittfältet samtidigt som Salah och Perotti bildar trident med stekhete El Shaarawy längst fram.

Jag förväntar mig att Fiorentina kommer bjuda upp bra, men får ganska stark feeling för Roma på hemmaplan här. Man är inne i ett fint ”flow” och ser ruskigt starka ut för tillfället. Alla odds över dubbla insatsen har jag svårt att avstå och ettan känns helt rätt att testa här.

Roma spelas till 2.05 hos betsafe