Returmöten i Champions League denna afton och mycket talar för att vi får en underhållande match i Madrid när Roma hoppas på mirakel. Har hittat ett speciellt spel här som är värt att synas till ett hyfsat fint odds.

Vi kan väl börja med att konstatera läget i de två lagen först där Roma tog sin sjätte raka viktoria i serie A nu senast. Jag lyfte själv fram ettan till 2.05 och matchen gick precis som jag anade med en klar 4-1 seger. Det finns kapacitet i Roma. Det finns hopp. Det finns en brinnande glöd och sammantaget bör man kunna undvika alltför stora siffror här.

Real Madrid är, hur man än vrider och vänder på det, ett nummer för stort för Roma. Man är dessutom på vinnarspåret igen efter en galen 7-1 kross mot Celta i helgen, som ju ändå tillhör de bättre lagen i La Liga. Modric och Kroos förväntas, enligt mina källor, vara med från start ikväll vilket säkrar kvalité på centrala delarna.

Zidane vill nog helst undvika någon dramatik här och förväntar mig inget annat än en offensiv satsning direkt för att avgöra tidigt. Roma kommer förmodligen bli nedtryckta vilket öppnar för ett böljande spel med två lag som har ambitionen att göra mål snarare än att spela på resultat. Kan dessutom Roma komma upp i nivå med försvarsspelet så finns det många spelare som tenderar att hamna på ”fel sida” när hemmalaget drar igång sitt karaktäristiska anfallsspel kring boxen.

Utifrån en offensiv matchbild med en ständigt hungrig Ronaldo i spetsen och ett kontrande Roma som jag ändå tror kan göra något vettigt av den här matchen väljer jag att syna spelet på antal offside. Linan är helt klart lockande när vi får 4 och inte 5. Detta kan vara ett fynd.

Över 4,5 offsides i matchen hittas till 1.86 hos betsafe