En fullspäckad vecka med europaspel varvas med fredagsmatcher innan det är dags för ännu en helg med ligafotboll. Härliga tider. Synar ett objekt på hörnmarknaden när Malaga spelar hemma mot Gijón denna afton med avspark 20:30.

Malaga ordnade till slut en poäng borta mot Deportivo senast i en smått galen match som slutade 3-3. Såväl Malaga som Depor har väl en gemensam nämnare i fråga om kvalitet men uteblivna resultat. För visst borde Malaga ligga högre än tabellen visar.

Om hemmalaget inte direkt charmar med sin statistik kan vi väl konstatera detsamma om Sporting Gijon. Nykomlingen har det fortsatt tufft och jag har svårt att se hur laget ska konkurrera ut någon i bottenträsket.

Trots att Malaga gått segerlösa i fem raka matcher och halkat efter lite i tabellen så räknar jag med största respekt från Sportings sida här. Lag som Barcelona och Real Madrid betalar ofta runt 2.00 borta mot Malaga och det är faktiskt befogat. Med andra ord väntar jag mig inget annat än ett väldigt lågt sittande bortalag där Malaga får styra det mesta i jakten på utdelning – som mycket väl kan dröja.

Malaga först till 7 hörnor spelas till 2.30 hos bet365 som också livestreamar matchen