Fredagens enda match i Serie A spelas på Juventus Stadium när härliga Sassuolo gästar. Räknar med full fart framåt redan från start. Avspark 20:45.

Juventus toppar alltjämt Serie A efter 28 omgångar och har nu möjligheten att sätta press på framförallt Napoli och Roma vid seger här. Laget gjorde precis det som förväntades mot Atalanta senast och nu råder det inga konstigheter – tre nya poäng ska skeppas in.

Sassuolo fortsätter vara en offensiv ingrediens även denna säsong och laget är väldigt trevligt att följa. Nu råder dock frågetecken kring flera nyckelpjäser över flera lagdelar vilket gör läget prekärt.

På bortaplan är kanske Juventus den svåraste uppgiften som finns i Serie A, åtminstone en av dem i alla fall. Laget är oerhört auktoritärt hemma och just i kväll ser jag goda chanser för en hel del mål. Att Sassuolo nätar ser jag absolut inte som omöjligt trots offensiva avbräck, samtidigt som Juve är fullt kapabla att lösa linan på egen hand om det vill sig väl. Att dessutom försvarsklippan Cannavaro saknas hos gästerna är ingen nackdel ur den synvinkeln.

Min bedömning är 50/50 och allt över 2.00 innehåller absolut spelvärde.
Över 2,5 mål i matchen spelas till 2.05 hos betsafe