Gillar ni våra tipsförslag så dela gärna!

Svårtippad stryktipsomgång väntar med 11 miljoner extra i jackpot. Stryktipsförslag med reducerat system R-9-0-222 som gör att du endast behöver ta ut 4 säkra matcher och helgardera resten. Sitter de 4 säkra matcherna så är det minst 11 rätt på en utskriven rad. Veckans hetaste match är Londonderbyt mellan Chelsea och West Ham.
riskfritt spel

Stryktipsförslag vecka 11

Match 1. Chelsea – West Ham (x)

Kan tyckas lite vågat att spela ett säkert kryss på Stryktipset när man ska ta ut 4 säkra matcher men det känns som det ligger väldigt nära till hands när de båda londlagen drabbar samman i ett rafflande londonderby. Mycket står på spel. Vinner Chelsea så har man en liten chans att komma i fatt West Ham. Skulle däremot West Ham vinna så lever drömmen om spel i Champions League till nästa säsong. Chelsea kan helt fokusera på ligan nu när man åkt ut i både FA-cupen och Champions League på mindre än en vecka. John Terry var tillbaka senast och gjorde sin 700:e match för Chelsea. Spelar han från start så kan man flytta ut Ivanovic på en kant och det skulle förmodligen leda till en ännu tryggare backlinje. Diego Costa drog på sig 2 gula mot Everton senast och missar matchen pga avstängning. Chelsea får därmed förlita sig på unge Traore på topp. Chelsea har inte förlorat i ligan än under Hiddink. West Ham saknar store Collins som är en viktig kugge i mittförsvaret. Även frågetecken för Jenkinson, Tomkins och Reid. Fin form på West Ham som har 7 raka utan förlust. The Hammers kommer förmodligen vara nöjda med kryss här då man kommer hålla avståndet ner till Chelsea i tabellen. Chelsea kan få problem framåt i och med Costas avstängning. Krysset känns bra som utgång och vi chansar med det i toppmatchen på stryktipset.

Match 2. Burnley – Wolverhampton (1)

James Henry och Mike Williamson är skadade i Wolverhampton och kommer missa matchen mot Burnley. Burnley toppar the Championship och har 6 raka segrar i bagaget. Sam Vokes är i strålande form i hemmalaget och har gjort 7 mål på de 10 senaste matcherna. Det finns inte mycket som tyder på att Wolverhampton ska få med sig några poäng här. Wolves har 3 raka förluster i bortaspelet och ettan känns stark enligt statistiken, formen och tabelläget. Etta!

Match 9. Leeds – Huddersfield (1)

Ett hett derby väntar när de båda lagen drabbar samman på Elland Road. Leeds har hittat formen med 3 raka segrar och kan spela avslappnat. Huddersfield har haft det motigt men är i störst poängbehov. Brukar alltid ha svårt för att tippa på Leeds då de är oberäkneliga. Nu har de ändå varit stabila sista 3 matcherna och tycker att de bör klara uppgiften på Lördag. Etta!

Match 13. Sheffield Wednesday – Charlton (1)

Charlton kämpar för nytt kontrakt och har rykt upp sig sista tiden. 7 poäng på de 3 senaste matcherna och det är framför allt defensiven som gjort att det gått så bra. 1 insläppt mål i de 3 senaste. Nu tror jag dock att det kommer ett bakslag. Sheffield Wednesday jagar kval till Premier League. Man kommer inte underskatta Charlton då man vet att de presterat sista tiden. Hemma är man starka och ettan känns motiverad.

experttips stryktipset

Kommentarer om stryktipsförslaget

  • Veckans säkraste match tror vi att Burnley är hemma mot Wolverhampton
  • Skrällen tror vi att Crystal Palace kan stå för hemma mot Leicester
  • Jackpot på Lördag med ca 11 miljoner kronor i potten
  • Tipsförslaget baseras på R-9-0-222

Ja då ses vi på Lördag igen någonstans.
videoslots.com