Fredagen bjuder på ett toppmöte i Bundesliga i form Schalke v Borussia M’gladbach. Här blir jag lite förvånad när oddsen för överspel inte trillat under 1.70-gränsen.

Kampen om europaspel är stenhård i år där för tillfället sex lag tampas om plats 3-6. Att såväl Schalke som Gladbach är med i racet är ingen större överraskning, och jag förväntar mig inget annat än en offensiv tillställning här.

Bägge lagen har förvisso en del avbräck i form av skador och avstängningar, men med det sagt är jag förtjust i den kvalité som ställs ut i de preliminära elvorna. I synnerhet offensiv slagkraft i spelare som Raffael, Xhaka, Huntelaar och Meyer.

Att chanserna för mål är stora är relativt enkelt att konstatera, men att utse en vinnare desto svårare. Anser att oddsen på 1×2-marknaden är vettigt satta. Dock får jag feeling för ett målrikt kryss just här, där lagen någonstans ”tar ut” varandra.

Överspelet blir förstås huvuddraget där allt ner till 1.70 innehåller värde. Väljer också ett resultatspel med mindre insats.

Över 2,5 mål spelas till 1.70
Resultat: 2-2 spelas till 10.00
Oddsen hämtade från bet365 som också livestreamar matchen med avspark 20:30