Ett mycket härligt stryktips att se fram emot kommande Lördag. Stryktipset som är det 13:e i ordningen det här året har dels jackpot på ca 13 miljoner och dels flertalet premier league matcher med på kupongen. Med andra ord har vi en riktigt fin Lördag att se fram emot!
riskfritt spel

Veckans stryktipsförslag

Vi spelar ett reducerat tipssystem som är väldigt bra när man behöver mycket garderingar och det är ont om säkra matcher på kupongen. Den här veckan känns det svårt att ta ut säkra matcher och då passar sig vårt R-9-0-222 ypperligt. Systemet bygger på att man tar ut 4 säkra matcher och går de in så är det minst 11 rätt på kupongen. Tipset kostar 222 kronor. När vi tippade senast så hade vi ett säkert kryss på Chelsea – West Ham som gick in i 90:e minuten tack vare fabregas. Vi kommer ta med ett säkert kryss även den här veckan. Här följer våra 4 säkra matcher.

Match 1. Liverpool – Tottenham (x)

Liverpool ser allt bättre ut under Klops ledning och jag tror att man kan bli riktigt bra till nästa säsong. Den här säsongen har man siktet inställt på en Champions League plats och kan mycket väl lyckas med det då tabellen haltar en aning. Otroligt viktig match för båda lagen då Tottenham faktiskt har chansen på ligatiteln. Harry Kane är i strålande form hos gästerna och gjorde mål i landslaget senast. Liverpool förlorade tungt mot Southampton borta senast och tappade viktiga poäng. Fin form innan dess och jag tror att man är revanchsugna här. Skadeläget ser bättre ut för båda lagen. Tottenham kan ha en i princip skadefri trupp att tillgå där Lamela och Vertonghen testas matchdagen. Liverpool får tillbaka flera spelare och saknar endast långtidsskadade Ings och Gomez. Jämn match att vänta och vi spikar krysset!

Match 4. Norwich – Newcastle (1)

Newcastles målvakt skadade sig allvarligt i veckan när Irland mötte Slovakien och blir förmodligen borta resten av säsongen. Ett tugnt avbräck för skatorna. Sedan tidigare är förstemålvakten Krul skadad. Krul, Dummett och Coloccini missar definitivt matchen. Frågetecken kring Janmaat, Marveaux, Tiote, Mbabu, Haidara, Obertan och Good. Detta gör uppgiften mycket svår för Newcastle i den här viktiga matchen kring bottenstrecket. Norwich tycker jag har lyft sitt spel sista tiden och känns lite på gång. Form och hemmaplan i ryggen gör att ettan känns bra här. Vi spikar!

Match 7. West Ham – Crystal Palace (1)

West Ham tappade 2 viktiga poäng borta mot Chelsea senast i slutminuten. Men laget är så pass stabilt och bra nu så man förtjänar att ligga där man gör. Ska man ha chans på CL nu när det börjar dra ihop sig så måste man nästan ta 3 poäng hemma mot Palace. Palace har bara 1 vinst på de 5 senaste och den kom mot Reading i FA-cupen. I och för sig har man haft rätt svårt schema i Premier League men jag tror inte att man räcker till här. Det var längesen West Ham låg såhär bra till inför slutspurten av ligan. Dessutom känns truppen bred och skadeläget ljust. Man kan ha en skadefri trupp att tillgå och jag tycker mycket talar för en hemmaseger här. Vi går för ettan!

Match 13. Kalmar FF – Jönköping (1)

Jönköping har haft det tufft ekonomiskt. Det ekonomiska bokslutet har även satt sin prägel på riktigt vassa nyförvärv vilket krävs om man ska överleva i allsvenskan som nykomling. Kalmar har sett starka ut på försäsongen och kanske kan man bli ett utropstecken i årets allsvenska. Så klart kan premiärnerver infinna sig och alltid svårt att veta var man har lagen från start. Men ettan känns bra på tipset här och vi spikar Kalmar.

stryktipsförslag vecka 13 2016

Kommentarer om vårt stryktipsförslag vecka 13

  • Ca 13 miljoner i jackpot väntar och i brist på säkra matcher på kupongen så lär en fin utdelning vänta den som prickar 13 rätt oavsett hur matcherna slutar.
  • Veckans säkraste match tror vi Norwich är hemma mot Newcastle pga av skadeläget hos bortagänget.
  • Skrällen tror vi Bristol C kan stå för borta mot Hull. Hulls dagsform är inget vidare och Bristol har ryckt upp sig. Dessutom har Bristol kniven mot strupen i varenda match så krysset och tvåan känns som ett måste att ha med i jakten på miljonerna.
  • Systemspelet är reducerat och bygger på 9 helgarderingar med 11 rättsgaranti.
  • Ta gärna en titt på skadeläget hos Premier League lagen i tabellen till höger innan ni streckar er kupong.

Dela gärna våra tips på Facebook ifall ni gillar dem eller kommentera om ni har synpunkter på vår analys och kommentarer kring stryktipsförslaget. Vilket system föredrar ni och varför?

Ja då ses vi på Lördag igen! .. Nånstans..