Det är dags för allsvensk premiär i fotboll och vi har som första match denna lördag 2 april ett härligt möte i Malmö FF – IFK Norrköping kl. 13:00 att se fram emot. IFK Norrköping som ju är regerande svenska mästare åker ner till Swedbank Stadion i Malmö för att ta sig an ett Malmö FF som på pappret ser starkare ut än fjolåret. Truppen hos IFK Norrköping liknar guldåret 2015 med några få undantag. Lagens bägge trupper inför matchen mellan Malmö FF och IFK Norrköping ser ni här längre ner. Matchen visas på TV12 och C More.

Speltips Malmö FF – IFK Norrköping

De senaste två allsvenska matcherna under föregående säsong vann IFK Norrköping bägge matcherna. Försäsongen det här året pekar dock på att Malmö FF har hittat till ett bra fungerande spel medan Norrköping haft det lite upp och ner om man följt försäsongens träningsmatcher. För bara några veckor sedan möttes lagen också i en viktig tävlingsmatch i Svenska Cupen som Malmö vann med uddamålet 1-0 på hemmaplan. Normalt brukar de allsvenska premiärerna bestå av krampaktigt spel och där lagen brukar inta en försiktig attityd spelmässigt och där defensiven är viktigare än offensiven eftersom lagen så här tidigt på säsongen är lite osäkra på var man verkligen står i form. Med hänsyn till att vi tror det blir ett avvaktande spel från bägge lagen, särskilt i första halvlek, och att det också är två relativt jämbördiga lag som möts, trots spelbolagens och experternas tro på att Malmö FF vinner, så sätter vi en peng på att det blir få mål idag och spelar på under 2,5 mål @Nordicbet till oddset 1,95. Du hittar där även odds för vem du tror vinner Allsvenskan 2016.

Läs här vad Malmö FF skriver inför dagens match mot IFK Norrköping.

Läs här vad IFK Norrköping skriver inför dagens match mot Malmö FF.

Malmö FF - IFK Norrköping

Malmö FF:s trupp
Johan Wiland, Fredrik Andersson, Pa Konate, Franz Brorsson, Yoshimar Yotún, Kári Árnason, Rasmus Bengtsson, Anton Tinnerholm, Enock Kofi Adu, Magnus Wolff Eikrem, Anders Christiansen, Oscar Lewicki, Vladimir Rodic, Jo Inge Berget, Markus Rosenberg, Vidar Örn Kjartansson, Guillermo Molins, Erdal Rakip.

IFK Norrköping:s trupp
1. Andreas Vackla, 3. Jón Gudni Fjóluson, 4. Andreas Johansson, 5. Christoffer ”Totte” Nyman, 6. Linus Wahlqvist, 7. Andreas Blomqvist, 9. Arnór Ingvi Traustason, 10. Emir Kujovic, 11. Christopher Telo, 15. Marcus Falk Olander, 16. Joel Enarsson, 19. Sebastian, Andersson, 20. Daniel Sjölund, 21. Andreas Hadenius, 25. Filip Dagerstål, 27. Tesfaldet Tekie, 30. Nikola Tkalcic, 91. David Mitov Nilsson.

Malmö FF–IFK Norrköping
Swedbank Stadion (Malmö)
Lördagen den 2/4
Avspark 13:00
TV-kanaler TV12 och C More