Förra veckan satte vi resultatet 1-1 och spikkrysset mellan Liverpool och Tottenham. Det är andra veckan i rad vi träffar det säkra krysset på stryktipset. Vi testar ett nytt säkert kryss på stryktipsförslaget den här veckan. Häng på och ta del av några tips från våra säkra matcher den här veckan. Vi kör fortsatt ett reducerat tipssystem som bygger på 4 säkra matcher. Den här veckan är det 12 matcher från England men även en allsvensk match med på stryktipskupongen.
riskfritt spel

Stryktipsförslag vecka 14

Systemet som vi tippar heter R-9-0-222 och har 11 rättsgaranti. Här följer våra 4 säkra matcher.

Match 1. Aston Villa – Bournemouth (2)

Vid förlust så åker Aston Villa ur Premier League. Även om det inte är klart i praktiken så kommer laget från Birmingham att spela i The Championship nästa säsong. Det finns inget som tyder på att man ska vinna resten av matcherna och lagen ovanför förlora resten. Bournemouth har gjort det bra som nykomling och har 11 poäng ner till strecket. Det brukar räcka med omkring 38-40 poäng för att hänga kvar i PL och vid vinst mot Villa så tror jag att saken är klar. Aston Villa har 7 raka förluster och förlorade senast mot ett b-betonat chelsea med 0-4. Bournemouth har visserligen 2 raka förluster  men de har mött City och Tottenham. Jag tror Villa kommer passa Bournemouth bra. Aston Villas offensiv är blek. Bournemouth kan spela helt utan press och vinner förmodligen med ett par bollar mot ligans sämsta lag. Säker 2:a!

Match 3. Southampton – Newcastle (1)

Kris i bortalaget! Problem på målvaktssidan. Krul missar definitivt matchen. Frågetecken kring Mbabu, Haidara, och Good. Annars får Newcastle tillbaka några viktiga spelare i Coloccini och Dummet. Tiote ser ut att vara helt skadefri också. Tyvärr är Southampton alldeles för motiverade och för bra här för att det ska räcka till några poäng. Benitez lyckades inte styra laget rätt i den viktiga streckstriden mot Norwich senast där man föll tugnt med 3-2. Skulle Newcastle släppa in tidigt mål så tror jag det blir svårt med moralen och luften lätt går ur. Southampton jagar Europa League och har faktiskt en liten liten chans på CL spel fortfarande. 3 poäng här är ett måste och vi spikar ettan!

Match 5. Watford – Everton (x)

Här hittar vi omgångens kryss på stryktipset. Everton har inte gjort mål i de 2 senaste matcherna. Watford har spelat målsnålt och har problem med målskyttet för tillfället. Everton har osäkra kort i Hibbert och Pienaar. Behrami väntas bli spelklar för hemmalaget som då har en skadefri trupp att tillgå. Krysset känns bra och låt oss säga att den här matchen slutar 1-1 efter ett rejält ställningskrig. Säkert kryss.

Match 9. Middlesbrough – Preston (1)

Middlesbrough har återigen hittat formen och vinnarspåret. 3 raka segrar gör att man ligger 1 poäng bakom serieledande Burnley med en match mindre spelad. Preston parkerar på en 10:e plats i tabellen och har alldeles för långt upp till en kvalplats till PL. De har med andra ord inte så mycket att spela för. Ett motiverat och klasser bättre hemmalag får ses som klara favoriter här. Formen talar för att Boro vinner med ett par mål. Vi spikar ettan!

Stryktipsförslag vecka 14 2016

Kommentarer om vårt stryktipsförslag

  • Vi tippar reducerat stryktips med ett system som heter R-9-0-222 och har 11 rättsgaranti. Det kostar 222 kronor. Vid 13 rätt så är det minst 11 rätt på en utskriven rad med chans på 13.
  • Veckans säkraste match tror vi är Middlesbrough hemma mot Preston
  • Skrällen tror vi att Norwich kan stå för borta mot Crystal Palace.
  • Ingen jackpot den här veckan på stryktipset

Ja då ses vi på Lördag igen! nånstans..