Ikväll möter Paris S:t Germain Manchester City hemma på Parc des Prince i det första kvartsfinalmötet av två och gör det med Zlatan Ibrahimovic i sitt livs form. Projektet PSG som det så fint kallats har mognat och aldrig tidigare har laget uppträtt så samspelt. I åttondelen slog man ut Chelsea och nu väntar alltså på nytt ett engelskt motstånd. City har bra individer men känns inte alls så starka som de varit tidigare. Dessutom saknar man starka kort som Kompany, Toure och Sterling. De Bruyne är tillbaka vilket är positivt. Med svenska ögon så håller vi självklart på PSG och det ska blir riktigt kul att följa Zlatan. Känns för första året som man har truppen och chansen att gå hela vägen i Champions League. Håller alla tummar som finns ikväll och när verkligen vill att karln ska lyckas så kryddar vi det med att han gör mål i matchen!

Zlatan gör mål ikväll mot city till oddset 1.90 hos Betsafe

zlatan gör mål

PSG Manchester City champions league 2016