Väljer att syna ett par spel i Allsvenskans enda match denna lördag. Häcken v IFK Norrköping med avspark 16:00. Räknar med fullt ös.
”Peking” studsade tillbaka rätt fort efter förlusten borta mot Malmö när man tryckte dit Kalmar rejält senast. Man kanske kan tala om retroaktiv utdelning, för visst borde man ha gjort ytterligare mål i premiären nere i Malmö.
Häcken tog, något överraskande, en seger i premiären mot Elfsborg för att sedan falla i derbyt mot Göteborg. Har frågetecken kring vissa nyckelspelare just till denna match, men Paulinho se ut att starta trots allt.
Tycker att förutsättningarna för en underhållande tillställning är goda här. Två lag med offensiv läggning där bägge sidor kommer gå för tre poäng. Häcken är i synnerhet vassa hemma och kapabla nog att hota alla lag, även om IFK över det hela får ses som ett bättre lag och titelkandidat.
Av förklarliga skäl är det omöjligt att inte se värde i en bortaseger som betalar nästan 3.00. Särskilt om Häcken blir utan spelare som Martin Ericsson på mitten. ”Draw no bet” eller ”oavgjort inget spel” ger oss insatsen tillbaka vid kryss.
Räknar med fullt ös här och anser även att ett hörnspel är värt att syna. IFK vann hörnorna med 12-6 senast mot Kalmar och förväntad matchbild i dag ligger i linje med något åt det hållet. Häcken också inblandat i hörnrik match senast.
IFK Norrköping – draw no bet till 2.10
Totalt antal hörnor: Över 10,5 till 1.86
Spelar idag hos betsson