En härlig söndag ligger framför oss och jag tycker mig ha funnit värde på flera håll. Kör en kortare motivering till varje spel.

15:00 Allsvenskan – Malmö FF v Djurgården
DIF öppnade ju årets Allsvenska på utmärkt sätt med tre raka segrar innan man åkte på en svårtolkad förlust i derbyt mot Hammarby senast. Jag tror första riktiga testet kommer nu. Malmö är bra i år, men har inte riktigt fått med sig resultaten. Hemma på naturgräset är man riktigt tunga och mot Djurgården har man, i min bok, en god chans att hoppa på vinnarspåret igen. Det är bara en tidsfråga innan MFF börjar vinna igen.

MFF rak seger och även över 1,5 hemmamål synas till runt 1.70

15:30 Bundesliga – B. Monchengladbach v Hoffenheim
Europaspelsaspirerande Gladbach ställs mot ett Hoffenheim i lika stort poängbehov och jag räknar med fullt ös här. Trots tabelläget är jag inte beredd att lita på hemmalaget, utan anser att Hoffenheim har ett bra läge att slå som underdogs. Kan mycket väl bli en dramatisk historia där hemmalaget får anfalla i 90 minuter. Utifrån förväntad matchbild tycker jag hörnlinorna ligger lite väl låga här.

Synar Gladbach över 5,5 hörnor till 1.80 där över 9,5 hörnor är ett bra alternativ till något högre odds

18:15 La Liga – Getafe v Valencia
Riktigt fina förutsättningar för underhållande fotboll väntar här. Getafe har kniven mot strupen i bottenträsket och bara måste framåt i jakten på nytt kontrakt. Valencia har, så sin sida, spelat upp sig på slutet och har en liten chans att nå europaspel – men då krävs full pott i de resterande omgångarna. Att låta Getafe styra spelet för att hugga på kontring är nog en bra idé idag, och då tror jag det kan rassla till ordentligt i bägge målburarna. Överspel känns givet här.

Över 2,5 mål lockar allra mest till 1.80

20:30 La Liga – Villareal v Real Sociedad
Sociedad har varit otroligt sega och emellanåt faktiskt usla på sistone. Kanske är det bristande motivation som råder hos laget från Baskien. Detsamma kan inte sägas om Villareal. Visserligen en väntad förlust mot Real Madrid senast, men man gör en bra säsong och på hemmaplan är man en av ligans mest svårbesegrade lag. För hemmalaget handlar det här om att befästa sin fjärdeplats och mot ett omotiverat Sociedad är jag förvånad över oddssättningen. Det här är en bra etta.

Villareal rak seger synas till runt 1.70 där över 1,5 hemmamål är spelvärt till 1.90

Kör idag hos betsafe som erbjuder gratis livestream på de toppeuropeiska ligorna