Hammarby och Middlesbrough svek på förra veckans kupong. Den här veckan har vi hittat en spik som är lite lägre streckad. Arsenal och Watford borde göra jobbet. Stryktipset erbjuder 10 extra miljoner i potten.
riskfritt spel

Veckans stryktipsförslag R-9-0-222

Veckans stryktips bygger på 4 säkra matcher i vårt R-9-0-222 tipssystem.

Match 1. Arsenal – Norwich (1)

Båda lagen spelar med kniven mot strupen. Arsenals titeldrömmar har förvandlats till en kamp om topp 4 och CL spel nästa säsong. Norwich slåss för sin existens. Norwich bortafacit är inget vidare där man har 7 förluster på de 8 senaste. Wilshere hoppade in senast och gjorde sina första minuter för Arsenal den här säsongen efter skada. Med tanke på hur viktig den här matchen är för Arsenal så känns ettan mycket trolig. Hemmalaget får tipset på Emirates.

Match 5. Watford – Aston Villa (1)

Det kommer ske stora förändringar hos Aston Villa inför nästa säsong. Truppen kommer rensas och förmodligen kommer stora delar av organisationen göras om alternativ bytas ut. Förmodligen kommer en hel del unga få chansen i slutskedet av säsongen. Tyärr kommer det inte räcka mot Watford som är stabilare och har rejäl tyngd i anfallet. Här vinner rutin i kombination med hemmaplan mot ett mediokert Aston Villa. Säker etta!

Match 7. Bristol City – Huddersfield (1)

Finns förmodligen säkrare matcher att ta med på kupongen. Men Jag har följt Bristol City några veckor nu och laget har gjort en resa från botten upp på säker mark trots tufft spelschema. Hemma har man tryckt tillbaka Sheffield Wednesday med 4-1 och Bolton med 6-0 så man kan prestera riktigt bra när man får till det. Inget av lagen har något att spela för men jag tror att Bristol City kommer vara mer motiverat hemma och dessutom så går man förbi Huddersfield vid vinst. Bristol City är för tillfället bättre än vad tabellen visar. En härlig etta som endast är streckad till 45 % i dagsläget.

Match 9. Leeds – Charlton (1)

Fin form på leeds med 3 vinster och 1 oavgjord på de 4 senaste matcherna. Man lyckades kryssa borta mot svåra Hull senast och jag tror formen håller i sig. Charlton med 5 raka utan seger är helt under isen och kommer att få spela i League One nästa säsong. Leeds vill avsluta säsongen snyggt inför hemmapubliken och jag tror på målkalas. Ser ettan som den säkraste på veckans stryktipskupong.

stryktipsförslag vecka 17

Kommentarer om veckans stryktips

  • Jackpot med ca 10 miljoner extra gör ingen besviken. Lägg till att det nyligen varit lön och att vi närmar oss de sista omgångarna med engelsk ligafotboll på stryktipset. Det bäddar för en fin fin omsättning och med andra ord bra utdelning i slutändan.
  • Vi tippar ett reducerat system med 11 rättsgaranti som heter R-9-0-222 och kostar alltså 222 kronor.
  • Veckans säkraste match tror vi Leeds är hemma mot Charlton
  • Skrällen kan Bournemouth stå för då Everton inte känns lika heta som tidigare under säsongen.

Ja då ses vi på Lördag igen! Nånstans…